Cum s-a schimbat Iulia Vântur de când a revenit în România? Află şi ce propuneri a primit!

De: Cătălina Matei / 17.11.2016, 13:57
Cum s-a schimbat Iulia Vântur de când a revenit în România? Află şi ce propuneri a primit!
Iuliei Vântur (36 de ani) îi merge din ce în ce mai bine! Blondina primeşte oferte peste oferte, atât în ţară, cât şi peste hotare.

Vedeta a venit în România în septembrie pentru a-şi reînnoi viza pentru India şi că acolo a aşteaptă multe proiecte artistice. În plus revenirea pe meleagurile autohtone i-a priit iubitei lui Salman Khan (50 de ani).

Şi-a scos „dotările” la înaintare! Iulia Vântur, mai dezbrăcată decât aţi văzut-o vreodată

Cum arată pe interior casa lui Salman Khan! Dormitorul este fabulos

Veste bună pentru Salman Khan! Iulia Vântur, în culmea fericirii!

În India-îmbrobodită, în România-dezgolită

De când a revenit acasă Iulia Vântur s-a schimbat total. Dacă în India, în prezenţa „soacrei” Sushila Charak (70 de ani), mama actorului Salman Khan, Vântur se îmbracă tradiţional, acoperită din cap până în picioare, în România şi-a etalat, nestingherită, trupul sexy.  Rochiile decoltate, cu crăpături îndrăzneţe sau mulate pe forme au fost preferatele Iuliei.

„Iulia se va întoarce curând în India. Aici, în România, are multe propuneri de la televiziuni, chiar două foarte tari, încă se mai gândeşte dacă va accepta sau nu. În India a fost solicitată să interpreteze o nouă melodie şi să filmeze şi videoclip”, au povestit, pentru click, surse din anturajul Iuliei Vântur.

Foto Facebook