Cum s-a transformat luna de miere într-un coșmar pentru o femeie din Franța

De: Gabriela Voicu / 10.05.2013, 14:45
Cum s-a transformat luna de miere într-un coșmar pentru o femeie din Franța
Viața unei femei din Morteau, Franța, care a petrecut luna de miere cu proaspătul ei soț pe insula Reunion din Oceanul Indian, s-a schimbat complet.

Luna de miere a unui cuplu din Morteau, Franța, s-a transformat într-un coșmar, după ce mirele a fost atacat și ucis de un rechin.

Bărbatul de 36 de ani și proaspăta lui soției au mers în luna de miere pe insula Reunion din Oceanul Indian, un loc idilic la care amândoi visaseră toată viață.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Bărbatul făcea surfing când a fost atacat și sfâșiat de un rechin, chiar sub ochii soției sale, care făcea plajă la doar câțiva metri distanță. El a murit la scurt timp după atac, relatează The Mirror.

Un martor aflat aproape de locul în care a avut loc tragedia a spus că rechinul a mușcat de două ori din bărbat, după care a văzut că marea s-a înroșit în zonă respectivă. Acest martor a alertat salvamarii.

Insula Reunion

Bărbatul ucis de rechin, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost scos din apă de un echipaj de salvare, însă pierduse atât de mult sânge încât a murit pe plajă. Soția lui, care a văzut momentul atacului, a intrat în stare de șoc.

Incidentul a avut loc în Saint-Gilles, o stațiune de pe insula Reunion. Un purtător de cuvânt al stațiunii a declarat: „Femeia a suferit un șoc puternic și a fost îngrijită de medici. Surferul a fost mușcat de brațul drept și de coapsa dreaptă”.

Plajă a fost închisă pentru ca angajații să poată captura rechinul care a atacat.

Anul trecut, au avut loc 78 de astfel de atacuri în lume, între care opt s-au soldat cu morți. Rechinii nu mănâncă în mod normal oameni, dar uneori îi confundă cu prada pe care o urmăresc sau îi mușcă din curiozitate.