Cum s-a transformat soldatul care și-a dorit să fie o doamnă

De: Gabriela Voicu / 22.01.2013, 18:50
Cum s-a transformat soldatul care și-a dorit să fie o doamnă
Kevin Jackson, în vârstă de 54 de ani, a renunțat la carieră și la familie pentru a deveni femeie.

Un fost soldat, care are doi copii, a decis să devină femeie. Kevin Jackson, în vârstă de 54 de ani, a renunțat la cariera militară și la familie și a început o viață nouă.

El este acum Kristeen Anne Chealsy, poartă o perucă blondă și se îmbracă în haine de femeie. Kevin așteaptă să-și facă și operație pentru schimbarea sexului, notează The Sun.

„Știu că operația care mă va transforma în femeie va fi dureroasă, însă merită! Voi apela și la implanturi cu silicon, apoi la facelifting. M-am gândit la asta toată viața. Am fost bărbat până acum și am simțit mereu că mi-a lipsit ceva. Când am îmbrăcat haine de femeie am fost fericit”, a mărturisit fostul soldat.

Kevin Jackson alias Kristeen Anne Chealsy

Viitoarea femeie spune că a lucrat ca instructor militar, dar că a fost nevoită să plece pentru că nu se putea integra ca transsexual.

De asemenea, ea a pierdut legatura cu cei doi copii ai săi și a fost consultată de un psihiatru de la o clinica din Sheffield – una din cele opt clinici care acordă sprijin persoanelor cu probleme de identitate sexuală.

„Deși mulți oameni mă susțin, am fost deseori persecutat, fiind nevoit să întrerup legatura cu prieteni sau rude. Dacă oamenii devin răutăcioși, îi evit, nu mă deranjează. Din fericire, familia mea mă susține. A trebuit să fac multe sacrificii pentru a deveni femeie, dar știu că în cele din urmă va merita și voi fi fericit”, a mai spus Kevin.