Cum s-au cunoscut Andreea Esca şi soţul ei Alexandre Eram. Vezi cum arătau la nuntă! – FOTO

De: Cătălina Matei / 09.02.2017, 10:27
Cum s-au cunoscut Andreea Esca şi soţul ei Alexandre Eram. Vezi cum arătau la nuntă! - FOTO
În jurul zilei de Valentine’s Day, prezentăm câteva dintre cele mai frumoase şi durabile poveşti de dragoste din showbiz-ul românesc.

Andreea l-a ochit pe Alexandre la o petrecere, iar întâmplător, prietena ei, Lavinia, i-a spus că-l cunoaşte, că locuieşte pe aceeaşi stradă cu ea, şi că este managerul fabricii de confecţii unde protv- ul îşi realiza sacourile pentru prezentatoare. I-a făcut cunoştinţa cu el, apoi interesată de chipeşul francez, Andreea a vizitat fabrica şi încet, încet au devenit un cuplu. După 3 ani de relaţie s-au căsătorit şi acum se bucură de doi copii minunaţi: Alexia si Aris.

Andreea Esca nu i-a iertat nici acum pe Cârcotaşi: «E ca şi cum eu te-am prins făcând …»

Andreea Esca, dezvăluire emoţionantă: „Seara, mi-e cel mai greu. Numai atunci pot să plâng”

Cum arată mama Andreei Esca în costum de baie! “Cea mai cool!”

„Alex mă susţine enorm. Mă încurajează, mă ambiţionează, mă laudă şi mă critică. Este mereu alături de mine şi nu aş fi putut face multe dintre lucrurile pe care le fac acum, dacă nu era alături de mine. Îmi înţelege perfect profesia şi pasiunea pentru ea. Mă sfătuiesc cu el, îmi dă idei şi ştie cum şi când să mă felicite. Este un om minunat, pe care mă bucur că l-am întâlnit”, spune prezentatoarea.