Cum s-au cunoscut Bogdan Stanoevici şi Marian Râlea

De: Cristiana Trifu / 11.09.2018, 12:59
Cum s-au cunoscut Bogdan Stanoevici şi Marian Râlea
Au trecut mai bine de patru decenii de când s-au cunoscut şi, în ciuda timpului care s-a scurs, Bogdan Stanoevici şi Marian Râlea continuă să păstreze o frumoasă relaţie de prietenie. “Fructul oprit”, difuzat de Antena 1, le-a oferit şansa celor doi actori să joace pentru prima dată împreună într-un serial de televiziune.

Bogdan Stanoevici, actorul care îl interpretează pe Marius Cristescu în cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”, şi-a amintit cu drag de perioada în care s-a cunoscut cu doi dintre colegii săi de breaslă, cu care face acum echipă în producţia de la Antena 1. “O mare bucurie, la filmările de la «Fructul oprit», a fost întâlnirea cu Marian Râlea şi Ana Ciontea, cu care am fost colegi de facultate, de an, de promoţie”, spune acesta.

Prima întâlnire cu aceştia a avut loc în anul 1977. “Cu Marian mă ştiu de o viaţă! Ne-am cunoscut la Admitere, unde era foarte multă lume la început. Am avut aşa o simpatie reciprocă, după care am plecat în armată. Am făcut armata împreună şi armata creează legături foarte strânse. În primul an de facultate, a fost o perioadă când Marian stătea la mine. În vacanţa de iarnă, eu mă duceam, la el, la Braşov. Eram ca doi fraţi. Am evoluat împreună. După ce am terminat facultatea, am fost repartizaţi în locuri diferite. Am dat concurs împreună la Teatrul din Ploieşti şi am luat amândoi. După ce ne-am făcut stadiul, am dat concurs în Bucureşti, el a intrat la Comedie, eu la Giuleşti (actualul Odeon). Toată viaţa ne-am urmat, dar culmea nu am făcut niciodată film împreună. Anii au trecut, am rămas foarte buni prieteni”, povesteşte Bogdan, pe care telespectatorii Antena 1 îl pot urmări, miercurea, de la 20.00, în cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”.

Şi în acea vreme umorul lui Râlea era extrem de apreciat. “Marian poate să joace orice, iar acest aspect mucalit pe care el îl are –  noi îl adoram şi ceream, în armată, să ne spună bancuri. Felul în care el spune bancuri e absolut unic. La Şerban Ionescu, Dumnezeu să-l ierte, am mai întâlnit acest farmec extraordinar. Marian are în vene acest umor de neegalat şi unic de altfel, şi când l-am descoperit aici, la «Fructul oprit», şi alături de Adriana Trandafir, a fost o mare bucurie”, adaugă Stanoevici. 

 

Tags: