Cum s-au distrat celebrităţile de Revelion

De: Cătălina Matei / 03.01.2012, 10:47
Cum s-au distrat celebrităţile de Revelion
Nu doar vedetele din România au lucrat în noaptea dintre ani, ci şi celebrităţile de la Hollywood. Unele au avut concerte, altele au fost gazdele unor petreceri prin cluburi selecte, iar cei mai norocoşi s-au distrat cu prietenii.

Selena Gomez a petrecut alături de un fan
Cântăreaţa a avut de onorat un contract în noaptea de Revelion, când a cântat la New York în show-ul celor de la MTV. La fel şi iubitul ei, Justin Bieber, care a apărut într-o altă producţie de la ABC. Prin urmare, cei doi n-au avut timp să se vadă decât câteva minute după miezul nopţii. Selena a petrecut însă trecerea în noul an alături de un fan, fericitul câştigător al unui concurs iniţiat de artistă, dar şi de buna ei prietenă Demi Lovato, prezentă şi ea la petrecerea organizată de MTV.



Robert Pattinson şi Kristen Stewart au petrecut într-un hotel

Cel mai „fierbinte” cuplu al momentului format din actorii din seria „Twilight” a decis să-l întâmpine pe 2012 într-un hotel din Los Angeles. Este vorba despre hotelul preferat al lui Robert, Palihouse Holloway. Cei doi au luat cina împreună cu cei mai buni prieteni ai lor într-un separeu de lux. Se pare că şi meniul a fost unul special: cu cinci feluri de mâncare, şampanie din cea mai scumpă şi deserturi exotice.



Kim Kardashian, singură în club

Dar în interes de serviciu! Proaspăt divorţată, bruneta a lăsat supărarea de-o parte şi a profitat de noaptea de Revelion pentru a-şi rotunji veniturile. Astfel, Kim a fost gazda unei petreceri într-un club de noapte din Las Vegas: TAO. Toţi cei prezenţi au declarat că starleta s-a distrat de minune, ba chiar a şi flirtat cu câţiva domni prezenţi la petrecere. De altfel, de câte ori ajunge în Las Vegas, Kim îşi petrece cel puţin o noapte în acest club.
Cătălina Matei