Cum s-au distrat starurile de Revelion

De: Mioara Tronaru / 08.01.2013, 07:00
Cum s-au distrat starurile de Revelion
A fost o noapte de pomină pe întreg globul, iar starurile nu s-au lăsat mai prejos. Fie că s-au aflat într-un resort de lux, pe o insulă exotică sau într-un club din Vegas, acestea au trecut cu stil în 2013.

Jessica Alba, relaxare pe plajă
Jessica Alba (31 de ani) a ales să întâmpline Anul nou în Cabo San Lucas, Mexic. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi la plajă, alături de fiicele sale, Honor şi Haven. La început de 2013, Jessica a postat un mesaj pe site-ul său. „Deşi este a doua zi a lui 2013, sper că încă sărbătoriţi noi începuturi, vă gândiţi cu bucurie la anul pe care îl avem în faţă şi sunteţi nerăbdători să întâmplinaţi oportunităţile care vă aşteaptă.”

Rihanna şi Chris Brown, în concert privat
De Revelion, Rihanna şi Chris Brown, care acum sunt oficial un cuplu, au dat un recital în cadrul unui petreceri private, pentru un miliardar african. Se pare că pentru prestaţia lor, aceştia au încasat, împreună, 10 milioane de dolari. După profitabilul concert, Rihanna şi Chris Brown au zburat către insula Saint-Barth din Antilele Franceze, pentru a sărbători împreună sosirea lui 2013.
Cântăreaţa a îmbrăcat o rochie de dantela neagră, transparentă, fără sutien, distrându-se de minune. Dovadă stă comentariul postat pe Twitter a doua zi: „Ochelari de soare şi analgezice. Noaptea trecută a fost cu adevărat nebună”.

Kim Kardashian, gravidă sexy în Vegas
Imediat după vestea că este însărcinată în 12 săptămâni, Kim Kardashian s-a afişat la braţul fericitul tată Kanye West la petrecerea de Revelion într-un club din Las Vegas. Îmbrăcată într-o rochie mulată neagră Julien Macdonald, care abia lăsa să se vadă un început de burtică, Kim a stat într-un separeu alături de DJ, iar la miezul nopţii s-a sărutat intens cu iubitul ei. Mai mullt, după intrarea în noul an, DJ a pus, timp de 25 de minute, numai piesele lui Kanye West, spre încântarea proaspetei mămici, care a zâmbit şi a cântat tot timpul. „Mi-ar plăcea să ciocnesc cu toţi un pahar, dar nu pot pentru un timp”, a spus Kim mulţimii, ridicând un pahar cu apă.

Justin Bieber şi Selena Gomez, împăcare în paradis?
Oficial, nu s-au împăcat dar, cu toate acestea, Selena Gomez şi Justin Bieber au fost zăriţi împreună, pe 29 decembrie, pe un aeroport în Puerto Vallarta, Mexic. Cei doi au petrecut respectivul weekend împreună într-un resort de lux, în cadrul unui peisaj exotic de vis, dar, conform unei imagini postate de Bieber pe Instagram, nu au fost singuri, ci însoţiţi de mai mulţi prieteni, printre care şi rapperul Lil’ Twist. Mesajul care însoţea poza era următorul: „Relaxare cu prietenii în vacanţă”.

Jay-Z şi Chris Martin, petrecere ca băieţii
Jay-Z şi Coldplay au cântat împreună de Revelion, în cadrul unui concert la New York. În timpul show-ului, soţia lui Chris Martin, Gwyneth Paltrow, şi cei doi copii ai lor, Apple şi Moses, au dansat pe scenă. În public s-au mai aflat şi alte celebrităţi: Jake Gyllenhaal a fost zărit amuzându-se cu Jay-Z în culise, iar Christina Aguilera şi prietenul ei, Matt Rutler, s-au amestecat prin oamenii de rând pentru a se bucura de concert. După miezul nopţii, o dată ce show-ul a luat sfârşit, Chris Martin şi Jay-Z s-au îndreptat spre un club, iar Gwyneth a plecat acasă cu copiii. În timpul acesta, Beyonce, soţia lui Jay-Z, dădea un spectacol de zile mari pe o scenă din Las Vegas.

Gabriela Groza