Cum s-au lansat in showbiz vedetele de azi

Apropo.ro / 09.09.2011, 11:00
Printre cele mai provocatoare vedete de la noi se numara Bianca Dragusanu, Simona Sensual, Daniela Crudu si Laurette. Afla cum au ajuns ele sa fie cunoscute.

Bianca Dragusanu a lucrat ca model in Bucuresti, insa o facea ocazional. Desi a incercat de mai multe ori sa ajunga mai sus, cartea care i-a adus un pas important spre celebritate a fost scandalul cu pozele deocheate cu Cristina Spatar pe care ea sustinea ca le are. Santajul a ajuns imediat in presa, iar barbatul care se afla alaturi de Cristina era Mirco Maschio, fostul iubit al Biancai. A urmat apoi „cursurile la scoala Botezatu”, iar rezultatul se poate observa.

Bianca

Bianca Dragusanu

Hunedoreanca a vrut sa se razbune pe cantareata pentru ca aceasta se casatorise cu un alt fost iubit de-al ei, Alin Ionescu.

Simona Sensual a debutat in showbiz in urma cu mai bine de spate ani. In ciuda aparentelor, blonda cu bust impresionant a devenit cunoscuta pozand topless, si nu prin scandaluri sexuale.

Simona Sensual

Simona Sensual

Despre Daniela Crudu se stie ca a fost animatoare inca de la o varsta frageda: 16 ani. A incercat sa lase totul in urma cand a devenit „vecina” pentru Razvan si Dani, insa scandalul cu Leo de la Strehaia i-a stricat reputatia de fata linistita. Daniela apare in paginile tabloidelor deseori invaluita de aburii alcoolului sau diverse pictoriale.

Daniela Crudu

Daniela Crudu

Laurette a fost desemnata Miss Turism 2007, insa a ajuns mai cunoscuta in urma „relatiei” cu Stelian Ogica, pe care l-a acuzat ulterior de viol.

Laurette

Laurette