Cum s-au regăsit două gemene coreene despărțite la naștere

De: Gabriela Voicu / 09.04.2013, 13:30
Cum s-au regăsit două gemene coreene despărțite la naștere
Anais Bordier și Samantha Futerman, ambele în vârstă de 25 de ani, nu au știut până de curând că sunt surori. Află cum s-au reîntâlnit!

Două surori gemene despărțite la naștere, care au luat legătura datorită unui clip postat pe Youtube, au reușit să strângă peste 35.000 $ pentru a putea călători și a se reîntâlni.

Anais Bordier (25 de ani) locuiește în Londra și a văzut-o pe Samantha Futerman (25 de ani) într-un clip postat în luna decembrie a anului trecut. Asemănarea fizică cu această femeie a șocat-o, așa că a început să facă cercetări.

Se pare că gemenele fuseseră adoptate de familii diferite după ce s-au născut pe 19 noiembrie 1987, în același oraș din Coreea de Sud.

Anais Bordier și Samantha Futerman

Anais a luat legătura cu sora ei pe Facebook. Samantha a copilărit în New Jersey și acum este actriță în California, iar Anais a crescut într-o familie de francezi, fiind unicul lor copil.

Deși cele două sunt aproape convinse că sunt surori, au decis să apeleze la site-ul Kickstarter.com pentru a strânge bani să se întâlnească și vor să facă teste ADN pentru a avea certitudinea că sunt rude. 

Demersul lor online a atras atenția a peste 800 de oameni, iar cele două intenționează să folosească o parte din banii primiți din donații online pentru a realiza un documentar despre reîntâlnirea lor.