Cum să ai o supermașină folosind spuma poliuretanică (Poze)

De: Carmen Ulian / 07.05.2014, 17:00
Un lituanian a fost curios, iar rezultatul a fost peste așteptările sale. Dintr-un jaf de mașină a ieșit una de invidiat.

Un bărbat din Lituania a vrut să-și tuneze mașina, sau mai bine spus să o pună pe picioare, având în vedere că era aproape distrusă.

GALERIE FOTO

masina

masina

Așa că a pus mâna pe tuburile de spumă poliuretanică și pe mașina sa, un Mercedes Benz CLK. Nu a folosit niciun alt material precum plasticul, aluminiul sau metalul, ci doar spuma. Materialul dens care se înărește rapid i-a oferit bărbatului posibilitatea de a-i da forma dorită pentru mașina mult visată.

masina

masina

Specialiști în domeniu s-au declarat uimiți de ingeniozitatea și originalitatea lituanianului. După întocmirea actelor necesare la poliție va putea circula cu ea pe stradă. Specialiștii se întrebau, în glumă, cum se va manifesta mașina la viteze mari, pe autostradă.

masina

Bărbatul a folosit spuma atât la exterior, cât și pentru interiorul mașinii. Accesoriile nu sunt din spumă. Și pentru ca mașina sa să fie și mai atrăgătoare și-a montat jante noi cu diametrul de 30″.

masina

Ideea lituanianului este una bună, doar că necesită foarte multă muncă și pricepere pentru a face dintr-o caroserie o supermașină de lux.