Cum să ai succes în afaceri îți spune miliardarul Richard Branson

De: Carmen Ulian / 26.09.2014, 18:00
Cum să ai succes în afaceri îți spune miliardarul Richard Branson
Miliardarul britanic Richard Branson, unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din lume, dezvăluie secretul succesului în afaceri. Schema este extrem de simplă.

Fondatorul Virgin Group, care se ocupă de diverse afaceri, de la companii aeriene la telefonie mobilă, a scris într-un extras din noua sa carte, care se va numi „The Virgin Way: Everything I know About Leadership/Stilul Virgin: Tot ce trebuie să știi despre leadership”, că angajatul trebuie să fie cel care decide de cât timp de odihnă are nevoie, informează Daily Mail.

Angajatul trebuie să fie cel care decide dacă și când își ia liber câteva ore pe zi, o săptămână sau o lună de concediu„, scrie Branson, care menționează că această politică a fost deja aplicată la sediile companiei sale Virgin din Marea Britanie și Statele Unite.

Richard Branson spune, de asemenea, că se gândește să extindă această politică și la celelalte subsidiare ale grupului său. El consideră că angajații își vor lua liber doar atât timp cât vor considera că nu este afectată activitatea companiei sau cariera lor.

Citește mai multe detalii despre cheia succesului în afaceri, pe Mediafax