Cum să ai un look ca al lui Gigi Hadid. Ghid cu 4 paşi simpli

De: Cristiana Trifu / 02.05.2018, 17:41
Cum să ai un look ca al lui Gigi Hadid. Ghid cu 4 paşi simpli
Gigi Hadid este un adevărat trendsetter, fie că vorbim de ţinutele pe care le poartă sau de părul ei lung şi superb!

Fidelă blondului, modelul este este o fană a unui look relaxat, effortless. Una dintre coafurile care au rămas în inima fanelor este cea pe care a purtat-o la show-ul Tommy Hilfiger de la Săptămâna Modei de la Milano. De ce? Pentru că look-ul suprinde perfect vibe-ul de cool girl.

Haistylistul Eugene Souleiman, ghd Fashion Week Ambassador, îţi explică paşii pe care trebuie să îi urmezi pentru un look ca al lui Gigi Hadid.
Pornind de la “viteza vieţii de zi cu zi”, Souleiman şi-a propus să creeze un look pe cât de simplu, pe atât de seducător.

Patru paşi pentru un look ca al lui Gigi Hadid

1. Piaptănă părul cu atenţie  şi creează o cărare  cât mai naturală, pe centru.

2. Strânge părul în două cocuri lejere şi foloseşte timp de câteva minute un uscător de păr ghd air® hairdryer. Aşteaptă câteva secunde înainte de a le desface pentru a obţine o textură cât mai naturală.

3. Pentru a da părului şi mai multă textură, foloseşte un styler pentru a ondula secţiuni izolate din păr. Realizează bucle spiralate pentru un look modern cu volum şi un vibe relaxat, nonşalant.

4. La final, mizează pe micro-împletituri pentru un look ca al lui Gigi Hadid. Răsuceşte câteva secţiuni şi fixează-le apoi cu ajutorul unui styler ghd gold, fără a a folosi un elastic.  Un look ideal pentru festivaluri şi vacanţe la mare cu prietenii!