Cum sa ai un orgasm reusit

Apropo.ro / 24.04.2008, 13:11
Cum sa ai un orgasm reusit
Nu vad de ce trebuie sa minti partenerul si sa mimezi orgasmul. Singura persoana care pierde esti tu. Invata sa comunici

Nu vad de ce trebuie sa minti partenerul si sa mimezi orgasmul. Singura persoana care pierde esti tu. Invata sa comunici cu el pentru a va imbunatati sexul, cu tot ce implica el. Arata-i asa cum vrei sa faca si spune-i si lui sa faca la fel. Fara inhibitii in pat. Daca in intimitate nu va simtiti bine si nu faceti ce va place, ce rost mai are sexul?

Dupa ce ai discutat ce iti doresti in pat, mai tine cont si de cateva aspecte importante.

Stii cand este momentul

Nu-l premeditezi, ca nu mai are farmec, insa daca urmariti impreuna vreun film xxx, dicutati cu aluzie, nu veti avea cum sa nu va excitati fizic, sau macar emotional. Si de aici, nu mai este decat un pas pana la partida se sex.

Relax, baby

Amandoi, in general, nu trebuie sa fiti stresati daca va apucati de o treaba impreuna. Fara nervi, fara problemele de la servici, doar relaxare. Creaza o ambianta care va linisteste si va da o stare de bine. Daca toate lucrurile din jur va distrag atentia, va mai sta mintea la sex?

Nu sta degeaba

Daca nu esti inventiva, deschisa si nu vrei sa vii cu nimic nou, monotonia si plictiseala vor fi cele care va vor distruge. In pat trebuie sa vii mereu cu ceva nou, ce auzi, ce vezi, ce gandesti, important este sa incerci. Barbatii se plictisesc in pat mai repede decat femeia. Stii cum este, ciorba….ciorba…Nu spun ca depinde doar de tine, insa si mana ta de ajutor conteaza. Vreti orgasme reusite, munciti impreuna pentru ele.

Focus…focus

Pai daca tu te gandesti la ce vei face de mancare, iar baiatul ala incearca sa faca ceva in pat, scuze….nu iese nimic. Nici sa iti repeti in minte ca te simti bine, ca vei avea orgasm. Lasa-te libera, lasa fiorul sa te cuprinda, gandeste erotic. Sexul trebuie sa fie un lucru placut.

Renunta la complexe

Macar in ultimul ceas lasa ideile preoncepute despre silueta. Femeia de vis nu este tipa inalta, anorexica, osoasa (ca pentru laborator), blonda, dar nici tipa pufoasa cu puf de 150 pene (kg), parul valvoi, roscata si care nu iese din casa. Femeia de vis nu are o definitie anume. Barbatul hotaraste daca femeia de langa el este femeia buna. Nu cred ca iti doresti sa fi perfecta pentru cei de pe strada, nu te ajuta cu nimic. Daca tu te simti bine in pielea ta, nu ai discutii cu iubitul privind "puful", iar el iti spune ca te iubeste si cu lumina stinsa si cu ea aprinsa, esti o femeie de vis…Esti sexy…

Fantezia erotica

Jocuri erotice, jucarii erotice, imaginatie, fantezii sexuale, toate sa se regaseasca in intimitate. Spontaneitate, noutate, partide de sex reusite, orgasme si mai cool, energie sexuala maxima. Voi va stabiliti limitele in pat.

Fiecare femeie ar trebui sa se cunoasca: ce ii place in pat, pana unde merge in sex, cum face un sex reusit, cum isi satisface partenerul, isi cunoaste corpul si ce minuni face in pat. Stii sa faci minuni in pat?