Cum să ai un păr care arată bine în fiecare zi?

De: Cristiana Trifu / 05.02.2018, 16:29
Cum să ai un păr care arată bine în fiecare zi?
Cine nu şi-ar dori o coafură impecabilă în fiecare zi? Ei bine, nu este chiar aşa de complicat, ne dau asigurări experţii ghd (Good Hair Day). Există câteva mici schimbări pe care le poţi face care te vor ajuta ca părul tău să arate bine în fiecare zi!

Un prim pas? Tunde-ţi vârfurile regulat pentru a menţine aspectul sănătos al părului.

• O dată la 6-8 săptămâni, mergi la salon pentru ca stilistul să îţi îndepărtezevârfurile despicate. Astfel, reduci ruperea părului şi acesta va creşte mai repede!

Apoi, asigură-te că foloseşti produsele de îngrijire potrivite pentrul tipul tău de păr.
Astfel, vei targeta specific problemele cu care de confrunţi (păr uscat/gras, fire rebele, scalp sensibil sau menţinerea culorii). Dacă nu foloseşti produsele adecvate, situaţia se poate agrava.

• Un alt pas foarte important? Nu uita niciodată de protecţia termică!  Experimentează orice coafură îţi doreşti, dar nu înainte de a aplica un produs protector!

“Dacă foloseşti intrumente de styling cu aport de căldură sau uscătorul de păr, aplică de fiecare dată un spray pentru protecţie termică. Un astfel de produs acţionează ca o barieră împotriva căldurii pentru a conferi suviţelor protecţie maximă atunci când este coafat, ” explică trainerul Oana Motoi.

• Alt punct pe ordinea de zi a frumuseţii? Temperatura instrumentelor de styling.

“Temperatura de coafare este un aspect foarte important. Temperatura optimă este de 185°C. Aceasta trebuie menţinută constantă pe tot parcursul procesului de styling. Optează pentru instrumente de styling de calitate pentru a obţine cele mai bune rezultate”, mai recomandă Oana Motoi.