Cum sa atragi orice femeie iti doresti (Top 10)

Apropo.ro / 12.11.2008, 07:00
Cum sa atragi orice femeie iti doresti (Top 10)
Crezi ca stii cum sa atragi o femeie si sa iti cada in brate? Esti chiar cel mai tare barbat?

Orice barbat isi doreste sa impresioneze femeia de langa el. Ai incercat pana acum toate tertipurile sa o atragi, sa o faci atenta la cum esti imbracat, sa-ti simta parfumul, sa iti vada spranceana ridicata si vocabularul elevat.

Daca nu prea au dat roade incercarile tale, iti prezint inca 10 moduri prin care sa o faci "partasa" sentimentelor tale.

10. Fii original

Pana acum fiecare femeie a fost invitata la cina, la film, la teatru, la o prajitura sau un suc. Incearca alta destinatie. Ce zici de o plimbare cu bicicleta sau cu rolele? Mai ai alte idei?

9. Tine lucrurile sub control

Femeilor le plac barbatii care au un plan stabilit dinainte. Atunci cand o suni nu o mai pune la "munca" in luarea unei decizii. Tu trebuie sa stii unde veti merge si ce se va intampla acolo. Ok, niciodata nu te poti pune cu neprevazutul, insa poti incerca!

8. Fii cavaler

Ea trebuie sa stie ca se afla pe maini bune si in siguranta atunci cand sunteti impreuna. Fa-o sa se simta respectata si importanta: deschide-i usa la restaurant, tine-i scaunul, ajut-o cu haina. Stii pe ce parte a trotuarului trebuie sa stea un barbat atunci cand este insotit de o femeie?

7. Fii coool!

Nu dramatiza imediat cand se intampla ceva, nu dispera. Nu te-a sunat inapoi? Chiar daca asteptai acel telefon, nu ii arata acest lucru si spune-i ca nu ai observat ca a uitat sa te sune. Probabil ea s-o fi gandit ca tu ai muuuult de lucru si nu a vrut sa te deranjeze (ce gogonata).

6. Fii misterios

Cei mai multi barbati gresesc atunci cand isi pun pe tava inima si viata in fata persoanei iubite, si inca de la inceput. Dupa pricepi tu cum stau lucrurile si cat trebuie sa oferi pentru ca sa primesti si inapoi ceva. Esti mult mai interesant si nu are timp sa se plictiseasca daca tu ii dezvalui din personalitatea ta si din felul tau de a fi, putin cate putin. Incearca si vezi rezultatele. Nu trebuie sa fi o carte deschisa in fata tuturor.

5. Ai si tu o viata a ta!

Relatia cu persoana de langa tine va decurge si mai bine daca fiecare dintre voi va avea si o viata a lui. Asta inseamna sa mai iesi fara ea la o bere, un fotbal, un sport cu prietenii, etc. Fiecare are nevoie de o anume libertate. Daca va face scene de gelozie uneori, impacarea va fi dulce. Asta daca nu te apuci "sa calci si stramb".

barbat la bar

4. Fii neprevazut

Alta greseala pe care o fac barbatii in relatia cu o femeie este aceea ca trebuie sa prevada tot in viitor. Te-ai gandit ca putin neprevazut, o nebunie, ii va face placere? Sa nu stie la ce sa se mai astepte de la tine in secunda urmatoare? Nu ma refer si la rautati.

3. Fa-o sa merite

Trebuie sa o faci sa inteleaga si sa aprecize timpul tau, dar si tu pe al ei. Ea sa nu te sune mai des decat o suni tu. Cere-i sa te mai ajute cu mici favoruri din cand in cand. Fiecare dintre voi trebuie sa dea valoare si sa aprecieze ceea ce ofera in relatie celuilalt.

2. Fa o miscare. Initiativa inteligenta

Acum este timpul sa faci o miscare, dupa ce ai vazut cam cum este si ea. Femeile nu "respecta" barbatii care nu au curajul sa le ia in brate si sa le sarute, mai ales atunci cand este si momentul potrivit. Ce altceva mai poti face?

1. Fii natural

Ultimul lucru pe care femeile il vor este ca tu sa o suni de o suta de ori pe zi si sa o intrebi ce face. Poate fi frumos daca este de foarte scurta perioada. Nu te comporta ca atunci cand sunteti deja casatoriti. Prin gestul tau ii arati "Sunt disperat!". Incearca sa iti mai tii sub control anumite iesiri. Nu te mai grabi de fiecare data ca "fata mare la maritat". Daca iti doresti sa mergi mai departe in relatia cu ea, fii increzator si nu dispera, caci asa va fi si mai bine pentru voi si te va respecta mai mult. Lasa telefonul jos din mana, nu o suna acum!

COMEDIA ELECTORALA ESTE DOAR LA APROPO.RO! CLICK AICI

Comedia Electorala