Cum să cucereşti o femeie de afaceri în viziunea chefilor Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu

De: Cătălina Matei / 24.10.2016, 11:29
Cum să cucereşti o femeie de afaceri în viziunea chefilor Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu
Sunt rafinate, au colindat lumea în lung şi-n lat, au mâncat în cele mai alese restaurante şi luni seară decid care dintre cei trei chefi le poate citi gândurile… culinare.

Ediţia „Chefi la cuţite” de lunea aceasta aduce în platoul show-ului de la Antena 1 femei de afaceri care ajung la masa jurizării: cele trei echipe trebuie să gătească fiecare câte un preparat care să le impresioneze pe aceste doamne şi să le facă să trăiască o experienţă culinară unică.

Ce mănâncă doamnele? La ce preparat nu rezistă? Iată întrebările la care trebuie să răspundă cel mai bine cei trei chefi. „Doamnele nu rezistă la desert. Dar în cazul ăsta, trebuie să fie ceva light, uşor, cu multe fructe. În plus, doamnelor le plac florile, aşa că vreau să văd aranjamente elegante în farfurie, cu flori comestibile”, e de părere chef Bontea, care îşi instruieşte echipa pentru a obţine cât mai multe voturi de la invitatele de luni seara. La rândul lui, chef Dumitrescu se bazează pe experienţă: „Am gătit de nenumărate ori pentru astfel de doamne. Soţia mea, Cristina, este cel mai dur critic al meu pentru că ea îmi gustă mereu preparatele şi e pretenţioasă, nu e întotdeauna mulţumită. Vom folosi peşte, doamnelor le plac mâncărurile fine.” Iar pentru chef Scărlătescu lucrurile sunt clare: „Femeilor le plac salatele, fructele de mare şi peştele. Aşa că noi vom reinterpreta o salată clasică şi îi vom da multă fineţe.” Cum vor arăta farfuriile celor trei echipe şi cum vor vota femeile de afaceri, pe cine duc ele la duel şi pe cine premiază, telespectatorii Antena 1 află luni de la 20.30 la „Chefi la cuţite”.  

Duelul serii va aduce o provocare atât pentru concurenţi, cât şi pentru chef Dumitrescu, acesta fiind cunoscut pentru intoleranţa pe care o are la lactoză: echipele intrate la duel trebuie să gătească cu un ingredient vedetă care le va da mari bătăi de cap, iaurtul. O probă grea, care solicită imaginaţia şi tehnica mai mult ca oricând. Cine pleacă acasă şi cine reuşeşte să impresioneze, telespectatorii Antena 1 află luni la „Chefi la cuţite”.