Cum să cucerești un miliardar bătrân

De: Marian Andrei / 15.05.2012, 14:00
Cum să cucerești un miliardar bătrân
Dacă există o persoană avizată pentru a da sfaturi în acest sens, atunci sigur ea este Crystal Harris. Fostul iepuraș Playboy a dat, recent, câteva sfaturi fetelor dornice să aibă un octogenar "numai al lor".

Fosta logodnică a lui Hugh Hefner (86 de ani), a declarat recent că în perioada în care a fost „aleasa” lui Hugh a dobândit „înțelepciune” în ceea ce privește o relație.

Harris s-a logodit cu Hugh Hefner în decembrie 2010, sentimentele patronului Playboy fiind „certificate” cu un inel de logodnă de 70.000 de euro, dar iepurașul i-a înfuriat pe fanii media și pe cei ai Playboy deopotrivă, atunci când, în iunie anul trecut, cu doar cinci zile inaintea nunții, a dat bir cu fugiții pentru că „avea îndoieli”.

Crystal Harrys, în Playboy

Într-un interviu pentru news.com.au, Crystal a vorbit despre regretele sale în ceea ce privește anularea căsătoriei, cum se simte când este numită „mireasa fugară„, a dezvăluit planurile sale de viitor – de a participa la un reality show la televiziunea australiană și, bineînțeles, a dat sfaturi despre ce ar trebui să facă o tânără în relația cu o persoană mai în vârstă.

1. „Nu încerca să-l schimbi” – Vârstnicii au deja tabieturile lor, așa că dacă nu îți place ceva la ei și încerci să schimbi acel lucru, probabil nu vei avea succes.

2. „Fii un bun ascultător” – Crystal a arătat că Hefner spunea niște povești fantastice, care o captivau.

3. „Încearcă să faci toate lucrurile în așa fel încât să fie distractive” – Iepurașul a dat exemplu faptul că mergeau mereu în locuri noi, care presupuneau noi provocări, dar și faptul că l-a învățat pe Hef să manânce sushi.