Cum să dai refresh garderobei tale cu cele mai COOL tendințe ale sezonului cald

De: Alex Manole / 20.04.2022, 08:00

Zilele de vară sunt tot mai aproape și, ca-n fiecare an, suntem curioși să descoperim ce ne rezervă noile tendințe. În sezonul cald, ținuta pe care o porți poate fi ușor completată de încălțămintea pentru care optezi, indiferent că îți pregătești ținuta de birou, pentru o ieșire la brunch sau dacă vrei să îți iei o ședință la sală. Nu te impacienta dacă look-ul tău pare prea banal.

O pereche de sandale cu imprimeu îți poate transforma instant ținuta, fără prea mult efort. Noi am pregătit pentru tine o selecție de pe Fashion Days care să te inspire în acest sezon.

Sandale cu toc: un alt nivel de feminitate

Sandalele cu toc, indiferent de dimensiunea pentru care optezi, îți oferă instant un aer feminin și elegant. Le poți purta atât la jeanși, alături de un tricou alb simplu, cât și într-o ținută sofisticată alcătuită dintr-o fustă cloș și o bluză vaporoasă cu volane. Ambele variante pot fi adoptate la birou sau când ieși în oraș să savurezi un croissant cu unt și un cappuccino la o terasă stradală.

Culori vibrante care dau un twist garderobei tale

Culorile vibrante sunt alegerea excelentă atunci când ești adepta ținutelor simple, clasice. Știi cum se zice, „less is more”! Optează pentru ținute monocrome sau un duo alb-negru sau alte tonuri neutre și dă viață look-ului cu o pată vibrantă de culoare.

Imprimeuri, de la A la Z

Imprimeurile sunt un must-have indiferent de sezon. Dacă ai impresia că sezonul cald gravitează doar în jurul imprimeurilor florale, te înșeli. Poți opta în orice perioadă din an pentru animal print sau imprimeuri cu forme geometrice.

Nu ești adepta sandalelor cu toc, platformelor sau look-urilor care să te ajute să exprimi feminitate prin toți porii? Nicio problemă. La Fashion Days găsești adidași pentru dama. O pereche de sneakerși sau pantofi sport nu numai că-ți vor oferi tot confortul de care ai nevoie, dar poți alcătui ținute urbane care să te scoată din anonimat.

Ieși la alergat cu o pereche de adidași super cool!

Chiar dacă ieși la alergat nu înseamnă că ținuta ta trebuie să fie una plictisitoare. Nu lăsa banalii colanți negri și clasicul top să îți diminueze apariția la sală sau în parc, atunci când ieși la alergat. Optează pentru o pereche de adidași colorați sau care să aibă detalii care te scot în evidență.

Ținute urbane

Ținutele urbane îți dau voie să fii creativ și să-ți exprimi dualitatea. Optează pentru o pereche de sneakerși peste gleznă sau pentru o pereche de sneakerși cu platformă.

Ținutele casual, un duo modern

Ținutele casual pentru birou, de exemplu, pot îmbina piesele vestimentare clasice cu cele sport. Poți purta un costum simplu cu o pereche clasică de adidași sau poți opta pentru o rochie vaporoasă pe care să o completezi cu o pereche de converși.