Cum să faci o campanie „Safe for work” unui site pentru adulți (Video)

De: Carmen Ulian / 14.03.2014, 15:00
Un site dedicat adulților ce nu oferă imagini explicite oferă un job de director la departamentul de creație persoanei care va găsi modalitatea de a sugestiona anumite lucruri indecente cu ajutorul unor imagini normale.

Un site dedicat celor peste 18 ani pune la bătaie un post de creative director acelei persoane care va reuși să transmită anumite lucuri pentru adulți folosindu-se de imagini ce sugerează asta.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Cum nu este sigur să urmărești astfel de site-uri la locul de muncă, și nici prea mult acasă unde sunt și copii prin preajmă, atunci soluția lor este una mult mai acceptabilă.

poza

Obișnuit cu realitatea și cu imaginile explicite, nu de puține ori ți s-a întâmplat ca atunci când ai văzut o imagine în care o tipă mușcă dintr-o banană să te trimită cu gândul la un act (imoral) oral sau când vezi o banană în anumite ipostaze să o privești ca pe un organ genital masculin, o crăpătură mai deosebită în scoarța unui copac să te trimită cu gândul la organul feminin… și așa mai departe. Toate aceste cadre sunt unele normale, dar cu diverse conotații date de imaginația fiecăruia

poza

Cei care se ocupă de promovarea campaniei promit un job de un an de zile la ei pentru cine va câștiga concursul de creativitate. Imaginea pe care doritorii o pot trimite poate fi sub orice formă – spot publicitar, reclamă tv, în ziar, etc – dar cu un conținut ce poate fi vizualizat oriunde, oricând și de oricine.

poza

Compania a încercat anul trecut să introducă o reclamă în genul lor la Super Bowl. Deși inițial a fost acceptată, ulterior ea a fost interzisă de către organizatori.

Printr-o situație similară au trecut și cei de la Brazzers, un nume puternic în industria filmelor pentru adulți. Numele lor a devenit cunoscut după ce poze normale, haioase publicate pe internet, au devenit virale odată ce au fost ștampilate cu logo-ul lor.