Cum sa faci sa fie a ta ?

Apropo.ro / 04.02.2002, 10:23
Cum sa faci sa fie a ta ?
Ii dai tarcoale de mai multa vreme ( vezi sa nu ramai fara tarcoale ) si nu stii cum sa faci s-o cuceresti. ai vrea sa fie a ta, sa te iubeasca asa cum o iubesti si tu, dar ea nu te baga in seama. iata cum sa faci, ca sa-i cazi cu tronc ! 1. Ai incredere in tine ! Totul e o probleme de

Ii dai tarcoale de mai multa vreme ( vezi sa nu ramai fara tarcoale ) si nu stii cum sa faci s-o cuceresti. ai vrea sa fie a ta, sa te iubeasca asa cum o iubesti si tu, dar ea nu te baga in seama. iata cum sa faci, ca sa-i cazi cu tronc !

1. Ai incredere in tine !

Totul e o probleme de atitudine. Fii cool, vezi sa nu te impiedici cand cobori scarile, si ai curajul s-o privesti in ochi. Privirea e cea mai importanta intr-o relatie, mai ales la inceput. Chestia cu ocheadele e deja expirata.

Trebuie sa fii sigur pe tine, pe fete le impresioneaza chestiile astea,sa nu mergi leganat, ca o rata beata, si sa te imbraci, la moda, dar nu ostentativ. Mai bine ai un echilibru in toate decat sa exagerezi si sa dai cu bata-n balta. Gandeste-te ca o inviti la Opera si vii sa o iei de acasa cu o palarie de cow-boy. Crezi ca mai merge cu tine undeva?

2. Remarca-te prin ceva deosebit !

Incearca sa fii mereu in forma, mai ales in timp ce faci chestii pe care le vede si ea. Pe terenul de fotbal, fa pe dracu-n patru si da gol, la basket , da-te peste cap si ” Cos ! „, la ora, daca esti cu ea in clasa, raspunde ceva interesant , la materia ei preferata. Oricum, orice ai face, nu te baga pe un domeniu pe care nu-l cunosti, ca s-ar putea sa fii ridicol, si in loc sa i se aprinda calcaiele dupa tine, o sa fuga mancand pamantul. Afla una-alta despre ea, vezi ce-i place, incearca s-o cunosti mai bine, iar cand treci la pasul urmator, succesul iti e aproape asigurat.

3. Fa-i o invitatie :

Lasa biletelele de „ah-mor”, ca sunt deja expirate. Fa-i o invitatie directa, priveste-o in ochi, dar, mai ales propune-i un loc unde stii sigur ca ii place. daca nu e fumatoare, nu o invita intr-un bar, ca o afumi degeaba. A doua oara nu mai vine. Iar daca ii place la teatru, n-o invita la o piesa trista. Incearca o comedie romantica.

4. Cum te prezinti la intalnire ?

Chiar daca poti, nu trisa. Nu lua masina decapotabila a prietenului, ca a doua oara, cand te prezinti fara ea, va fi foarte dezamagita. doar stii ca femeile sunt materialiste. Vino cu ce ai mai bun, si nu ar stica sa cumperi si o floare, nu prea pretentiosa, dar discreta si la locul ei. Ti-as recomanda o orhidee, sau o frezie. Nu un trandafir de la prima intalnire, ca nu da bine. In rest, spune chestii inteligente, nu rade de glumele ei, daca sunt stupide, ca o sa pari fals, iar asta o sa-i dea un sentiment de neincredere fata de tine.

5. Ia un cadouas…

Nu de la prima intalnire, dar de la a doua ai putea sa-i cumperi, sau sa-i confectionezi, ceva care ii place. Afla ce isi doreste, maruntisuri simpatice, si incearca sa i le aduci. Fetele sunt foarte atente la detalii, la chestii mici, care le fac placere. ( Bine, daca te duci la ea cu un diamant, nu mai mare decat o aluna, fii sigur ca pana la urmatorul cadou de aceeasi importanta, nu se mai dezlipeste de tine.)

Totul e sa nu-i dai sperante false si sa fii tu insuti. Daca te palce, te place pentru ce esti, nu pentru ce vrei sa pari.

Andra Miron