Cum să găsești cele mai bune oferte de zboruri?

De: ApropoTV.ro / 08.02.2023, 13:58
Cum să găsești cele mai bune oferte de zboruri?

Călătorii experimentați probabil că știu unele trucuri despre cum să găsești cele mai bune oferte de zboruri, dar pentru mulți, poate fi complicat. Sunt câteva modalități excelente de a economisi bani pe zboruri și de a găsi cele mai bune oferte.

Dar, pentru început, trebuie să găsești o agenție de turism online care să-ți ofere:

  1. Posibilitatea de a accesa ofertele multor companii aeriene într-un singur loc pentru a putea compara rapid prețurile. Din motiv că multe companii aeriene oferă zboruri la prețuri rezonabile, nu trebuie să verifici toate site-urile companiilor aeriene pentru a găsi cele mai bune oferte. O poți face cu un motor de căutare a zborurilor;
  2. Metode de plată disponibile pentru bilete. Prețurile pot varia de la o companie aeriană la alta. Motorul de căutare de zboruri garantează accesul la opțiuni de plată convenabile (inclusiv plăți amânate și rate) pentru ofertele tuturor companiilor aeriene;
  3. Posibilitatea de a combina zborurile de la diferite companii aeriene într-o singură rezervare pentru a beneficia de un număr nelimitat de destinații din întreaga lume;
  4. Să ofere acces la un număr mare de oferte avantajoase și limitate, oferind opțiuni de călătorie predefinite;
  5. Clientul să fie protejat împotriva evenimentelor neprevăzute în timpul călătoriei și să poată adapta călătoria la propriile nevoi;
  6. Să aibă posibilitatea de a recupera banii chiar dacă întrerupe călătoria;
  7. Posibilitatea de a putea rezerva uşor bilete pentru atracții și excursii locale ȋn avans, înainte de călătorie, pentru a beneficia de prețuri avantajoase.

Pentru a găsi  bilete de avion la prețuri rezonabile, cu orice destinație în lume , trebuie să consultați cât  mai multe oferte .

Ce mai poți face pentru a găsi cele mai bune oferte de zboruri?

  • Rezervă în avans sau cumpără pe ultima sută de metri

Rezervarea din timp este cunoscută de mult timp ca fiind cheia pentru a călători cu un buget redus. Conform statisticilor, cel mai bine este să cumperi bilete cu 8 săptămâni înainte de zbor pentru zborurile interne și cu 24 de săptămâni înainte de zbor pentru zborurile internaționale. Dar, de acord, planificarea călătoriei cu câteva luni în avans este un lux pentru o persoană modernă. De aceea, există o alternativă, sau mai degrabă a doua extremă, care constă în cumpărarea biletelor de avion cu o zi înainte de plecare. Uneori, transportatorii își reduc prețurile cât mai mult posibil pentru a atrage pasageri și pentru a vinde biletele rămase.

  • Călătorește de luni până joi

O altă regulă foarte simplă care te va ajuta să cumperi bilete de avion ieftine: planifică-ți călătoria astfel încât să îți petreci weekendul în străinătate, iar zborurile – în timpul săptămânii.

  • Dormi în avion

Un alt truc de călătorie este să călătorești noaptea. De regulă, zborurile de noapte sunt mai ieftine decât cele de zi (există un motiv pentru care mulți transportatori low-cost zboară la ore nepotrivite).

Singurul lucru de luat în considerare este costul unui taxi până la aeroport, deoarece transportul public este adesea nefuncțional pe timp de noapte.

  • Fii cu ochii în patru după oferte

Găsirea de zboruri ieftine este o adevărată magie, deoarece prețurile se schimbă literalmente în fiecare secundă, în fiecare zi unii dintre transportatori lansează o campanie sau vând bilete la prețuri reduse, ca să nu mai vorbim de faptul că liniile aeriene low-cost nu zboară în fiecare zi, ceea ce înseamnă că trebuie să le urmărești programul.

În general, dacă dorești să găsești zboruri foarte ieftine, nu te limita la anumite date și destinații. De multe ori, cu cât prețul este mai mic, cu atât mai repede sunt cumpărate toate biletele, astfel încât durează doar 1-2 zile până când oferta expiră, așa că urmărește cu atenție ofertele.

  • Fii la curent cu  modificările de preț

Dacă ai nevoie de bilete avion București spre Londra, Roma sau alte destinații preferate, stai cu ochii pe cele mai noi oferte de zboruri și fii la curent cu toate modificările de preț.

  •  Fii creativ

Mulți oameni știu că zborurile cu o conexiune directă sunt adesea mai ieftine decât cele directe. Dar există o modalitate de a economisi și mai mulți bani: poți conecta manual zborurile.

Astfel, profită de aceste sfaturi și călătorește mai mult cu ajutorul biletelor ieftine de avion!