Cum să identifici pietrele prețioase reale și ce vindecă ele

De: Mihaela Enache / 17.10.2013, 11:00
Potrivit astrologilor, pietrele prețioase joacă un rol important în viața și sănătatea oamenilor, deoarece fiecare bijuterie are legătură cu o planetă care contribuie într-un fel sau altul la aranjarea viitorului nostru.

De exemplu, Rubinul are legătură cu Soarele, Perla cu Luna, Diamantul cu Venus, Smaraldul cu Mercur și așa mai departe.

Purtarea bijuteriei potrivite te ajută deoarece aduce putere, sănătate, bani, pace și fericire. De asemenea, purtarea bijuteriei cu piatra potrivită în funcție de horoscopul tău îți poate îmbunătăți sănătatea.

Rubinul (Manik)

Rubinul adevărat are o culoare roșie intensă, este fin și pur. Purtarea rubinului vindecă bolile legate de căldură.

Rubin

 

Hessonite (Gomed)

Piatra de Hessonite adevărată arată strălucitor, este frumoasă și fermecătoare. Arată ca ochii de bufniță. Purtarea acestei pietre îți aduce o viață lungă, fericire și bani. De asemenea, ajută în tratarea conflictelor mentale, furiei și obstacolelor legate de locul de muncă.

Hessonite

 

Diamantul (Hira)

Diamantul este cel mai de preț cadou pe care îl poți oferi unei femei. Diamantul este de patru feluri: roșu, galben, alb și negru. Unul din cele mai simple și mai ușoare teste cu care poți identifica un diamant adevărat este cu ajutorul unui ziar. Dacă atunci când îl pui deasupra textului, mărește scrisul, e un diamant fals. Motivul este că diamantul nu poate fi folosit ca lupă. Proprietățile lui fizice îi permit numai să reflecte lumina. Prin urmare, mărirea este un fenomen imposibil de observat la un diamant natural.

Diamantul este purtat pentru a spori puterea cuiva și, de asemenea, este utilizat în tratarea tuturor bolilor.

Diamantul

 

Perla (Moti)

Perlele reale pot fi perfect rotunde sau diforme. Forma unei perle poate fi: rotundă, semi-rotundă, semi-barocă, barocă, oval, sub formă de buton sau picătură.

Pentru a identifica o adevărată perlă, freacă două perle una de cealaltă. Straturile de sidef ale perlelor reale vor lăsa un reziduu de pulbere. De asemenea, încearcă să frece perla de marginea dinților. O adevărată perlă se va simți cu nisip și pietricele, în timp ce o perlă falsă va avea o textură netedă.

Perlele vindecă tot felul de senzații de arsură. De asemenea, ajută în tratarea bolilor legate de căldură.

Perla

 

Safirul albastru (Neelam)

Safirul albastru vindecă bolile legate de răceală, tuse și temperatură. De asemenea, îmbunătățelte digestia.

Safirul albastru

 

Beryl-ul (Vaidury)

Piatra de Beryl are mai multe culori diferite. Unele dintre pietre sunt de o culoare smarald profund. Alțele sunt mai mult ca o piatră aurie. Aceasta ajută în bolile legate de sânge și cele legate de căldură. Este considerat că aduce fericirea în familii.

Beryl-ul