Cum să îți asortezi vestimentația cu obiectele din jur

De: Gabriela Voicu / 02.12.2013, 17:00
Cum să îți asortezi vestimentația cu obiectele din jur
Pentru femeile cărora le place să se îmbrace cu stil, dar nu pot acorda mult timp shopping-ului, a fost lansată o aplicație pe mobil care le permite să își asorteze hainele cu orice obiect din jur.

Pentru femeile cărora le place să se îmbrace cu stil, dar nu pot acorda mult timp shopping-ului, a fost lansată o aplicație pe mobil care le permite să își asorteze hainele cu orice obiect din jur, de la portocala pe care o consumă până la cerul senin din ziua respectivă. 

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Snap ColourPop este o aplicație pentru iPhone care le permite femeilor să cumpere haine și accesorii cu nuanțe inspirate de peisajul din jur. Astfel, dacă vezi un obiect care îți place, este suficient să îl fotografiezi cu telefonul, iar aplicația va filtra vestimentație și accesorii din 150 de magazine din Marea Britanie, cum ar fi Net-a-Porter, M&S, Topshop, Selfridges și New Look, printr-un algoritm care selectează din 120,000 de produse în câteva secunde pentru a le găsi pe cele care corespund imaginilor.

Snap ColourPop

Miresele, de exemplu, pot folosi aplicația pentru a-și asorta rochia de mireasă cu buchetul. Când o femeie găsește produsele dorite, fie le poate cumpăra pe loc, fie le poate salva într-o listă pe care o poate consulta mai târziu. Între timp, ea primește notificări în cazul în care prețurile produselor alese scad. 

Aplicația lansată săptămâna trecută este gratuită și a fost creată de Jenny Griffiths (26 de ani) din Londra, pentru ca femeile să nu piardă prea mult timp când fac shopping. O versiune pentru Android va fi lansată în prima parte a anului viitor și, de asemenea, va fi dezvoltată o aplicație pentru bărbați.