Cum să îți găsești partenerul ideal, cu ajutorul unei perechi de pantofi

Apropo.ro / 06.01.2015, 10:00
Cum să îți găsești partenerul ideal, cu ajutorul unei perechi de pantofi
Poveștile cu zâne și prinți au devenit realitate, grație unui retailer din Malaezia care are pentru clienții săi oferte de nerefuzat.

Retailerul Shoes, Shoes, Shoes din Kuala Lumpur, Malaezia, a întocmit un parteneriat cu o agenție matrimonială. Împreună au deviza: „Cumpără o pereche de pantofi și vei primi un bărbat„.

Cum funcționează schema lor: burlacii trebuie să își facă un cont pe site-ul agenției matrimoniale, apoi să aleagă 20 de perechi de pantofi, după placul lor, din colecțiile retailerului amintit.

Când o femeie își alege perechea favorită, primește automat și o întâlnire cu unul dintre burlaci, pe care îl poate alege tot ea. Astfel, știi că ai cel puțin un punct comun cu partenerul tău – același gust pentru pantofi.

Eventuala întâlnire nu este obligatorie, ci clienta poate refuza înrevederea cu burlacul. Totuși, mai există un stimulent pentru clientă, un voucher plătit de pretendent, pentru pantofii achiziționați de ea. Acesta poate fi undeva între 10% și 100% din prețul total al produsului. Unele femei nu și-ar dori să piardă o asemenea ocazie, la schimb pentru o întâlnire!

Nu există limită la numărul de perechi de pantofi cumpărați. Campania pare incitantă, după cum reiese din declarațiile cumpărătoarelor, și un mod inedit de a aduce față în față un posibil viitor cuplu.