Cum sa o faci sa ajunga mai repede la orgasm?

Apropo.ro / 21.09.2010, 14:12
Cum sa o faci sa ajunga mai repede la orgasm?
Nu esti dispus pentru o sesiune lunga de sex si vrei sa o faci sa ajunga la orgasm mai repede? Urmatoarele sfaturi te pot ajuta, in acest sens!

Tachineaza-o cu penisul

Daca vrei ca iubita ta sa se scalde in incantare si in cele din urma sa ajunga la orgasm mai repede, atunci ar trebui sa o tachinezi destul de rau. De exemplu, poti face acest lucru nepenetrand-o si folosindu-ti penisul ca „dispozitiv de tortura”. Arata-i-l pentru o secunda sau doua apoi ascunde-l inapoi. Nu o lasa sa-l atinga, provoaca-ti placere singur in fata ei, in schimb.

Sex

Vrei sa o faci sa ajunga mai repede la orgasm?

Plimba-ti mana peste „umflatura” si strange-l putin doar cat sa vada ce o asteapta.

Poti, de asemenea, sa il scoti din „ascunzatoare” si sa o mangai cu el pe sani, tachinandu-i sfarcurile. Ce zici de un masaj in care iti freci penisul de zona ei vaginala in timp ce poarta inca chiloteii?

Frecarea va va face bine la amandoi, iar pe ea o va ajuta sa-si doreasca sa-i rupi chilotii. Dar nu te lasa prada tentatiei inca. Lasa-o sa-si merite placerea, cerand-o. Dorinta pe care o vei starni in ea o poate face sa termine intr-o clipita, dupa ce in final „ti se face mila” de ea.

Citeste mai multe pe Sexgen.ro!