Cum sa pierzi 35 de milioane (Prosport)

Apropo.ro / 14.02.2009, 11:05
Cum sa pierzi 35 de milioane (Prosport)
Chelsea se numara printre gruparile de top care au cheltuit foarte mult in ultimii ani, din cauza politicii nechibzuite a conducerii clubului, scrie Prosport.

Chelsea se numara printre gruparile de top care au cheltuit foarte mult in ultimii ani, din cauza politicii nechibzuite a conducerii clubului.

Ultimii trei tehnicieni care s-au perindat pe „Stamford Bridge”, Jose Mourinho, Avram Grant si, recent, Felipe Scolari, au scos din conturile gruparii patronate de Roman Abramovici nu mai putin de 35 de milioane de euro, ca urmare a compensatiilor pe care clubul a trebuit sa le plateasca acestora, intrucat i-a demis inainte de incetarea contractului.

Primii doi au primit 26 de milioane, in timp ce Scolari s-a multumit „doar” cu noua. Altfel, Scolari a lasat sa se inteleaga, intr-un interviu acordat France Football, ca a fost dat afara mai mult de catre jucatori, nereusind in niciun moment sa aiba o relatie de comunicare cu liderii vestiarului. „Am lucrat de minune cu nationala Braziliei, m-am inteles excelent cu portughezii, dar pe «Stamford Bridge» am avut mereu usa inchisa in relatia cu jucatorii”, a spus brazilianul.