Cum să porți animale împăiate, cu stil (Poze)

Apropo.ro / 23.02.2012, 17:45
Cei mai ciudați pantofi de pe piață au fost creați de către un designer german.

Nici ochii nu suportă să vadă asemenea exemplare în fața ochilor, darămite să le mai pui și în picioare, la vreun eveniment.

pantofi iris

Nemțoaica Iris Shieferstein este un designer de încălțăminte cu totul aparte. El se folosește de anumite părți din animale moarte pentru piesele sale unicat.

Designerul în vârstă de 45 de ani își exersează creativitatea folosindu-se de porumbei, șerpi, cai, capre si multe alte animale și păsări.

Treaba bună este că nemțoaica face ca încălțămintea pe care o realizează să fie și purtabilă, deși nu este extrem de comodă.

pantofi iris

Piesele sale conferă plăcere vizuală, mai mult. Iris și-a expus încălțămintea și în cadrul unei expoziții Dolce&Gabanna.

Până în prezent, designerul nu a creat încățămintea la scară mare, ci doar pentru apropiați și expoziții.

Iris Shieferstein colecționează parți din animale moarte, pe care le ia de la macelari. Aceștia sunt uluiți când află la ce anume folosește ea bucățile de animale, ei fiind obișnuiți să le bage în cârnați, etc.

pantofi iris

De fiecare dată când poartă sandalele cu porumbei, Iris declară că simte că plutește, atât de bine se simte in ei.

Totul, desigur, necesită un timp anume în vederea realizării perechilor de încăltăminte, dar rezultatul final are exact efectul pe care Iris îl dorește.