„Cum sa ramai fara prieteni”, la cinema

Apropo.ro / 11.11.2008, 17:19
"Cum sa ramai fara prieteni/How to Lose friends & Alienate People" va putea fi urmarit din 14 noiembrie in cinematografe

"Cum sa ramai fara prieteni/ How to Lose friends & Alienate People" va putea fi urmarit din 14 noiembrie pe marile ecrane si de publicul din Romania.

"Cum sa ramai fara prieteni" este o comedie spumoasa, plina de situatii amuzante.

Filmul vorbeste despre decaderea lui Sidney Young (Simon Pegg) din pozitia de jurnalist promitator, tanara speranta, si despre escul pe care acesta il va experimenta pe parcursul angajarii sale la una din cele mai prestigioase reviste din New York, "Sharps".

El va rupe orice legatura cu Manhattanul, iar manierele proaste si glumele vulgare il vor conduce spre gafe, cu final hilar, dar isi va sabota singur speranta si incercarea de a cuceri inima adevaratei lui iubiri.

Din distributie fac parte: Kristen Dunst, Jeff Bridges, Megan Fox, Danny Huston, Gillian Anderson, Max Minghella si Simon Pegg. Regia apartine lui Robert B. Weide.

Filmul este lansat de MediaPro Distribution in cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Pro si in reteaua Cinema City din Cluj si Iasi.

Megan Fox

megan fox

Simon Pegg si Kristen Dunst

simon pegg si dunst

 "Cum sa ramai fara prieteni"

 

 

COMEDIA ELECTORALA ESTE DOAR LA APROPO.RO! CLICK AICI

COMEDIA ELECTORALA

Â