Cum să scapi de kilogramele în plus respirând 2 minute

Apropo.ro / 01.08.2013, 10:30
Cum să scapi de kilogramele în plus respirând 2 minute
Când specialiștii ne spun că râsul îngrașă, cum să credem că în două minute de respirație putem slăbi?

Actorul japonez Miki Ryosuke a devenit un guru al dietelor, el a inventat dieta cu respirații adânci.

Miki Ryosuke a descoperit această dietă din întâmplare. Făcea exerciții de respirație pentru durerile de spate, dar în timp a observat că a început să piardă și din greutate. În 50 de zile a dat jos 12,7 cm în talie și 9 kilograme.

A observat potențialul și a pus repede la punct câteva tehnici de respirație care să conducă la pierderea de kilograme. Dieta nu se bazează pe o alimentație anume, ci mai mult pe exerciții.

Trebuie să ai o postură dreaptă, inspiri profund pe nas pentru 3 secunde și expiri agresiv pe gură pentru 7 secunde, iar în acest timp te folosești și de corp pentru a împinge afară aerul. Aparent, repetarea procesului pentru 2 sau 5 minute poate duce la scăderea în greutate.

 

 

Metode de slăbit prin respirație:

1. Pune piciorul stâng în față, cel drept rămâne în spate, trunchiul drept. Când se inspiră, timp de 3 secunde, se ridică brațele sus (ca la balet), iar la expirație, de 7 secunde, se încordează abdomenul (ca și cum vrei să dai afară tot aerul din tine) și se lasă brațele în jos, la nivelul bazinului. Piciorul drept poziționat în spate va susține 90% din greutatea corpului.

2. A doua metodă presupune o poziție dreaptă, cu picioarele apropiate, mâna dreaptă pusă pe abdomen, iar cea stângă în spate, pe mijloc. Se urmează același timp de inspirație, 3 secunde, și expirație, 7 secunde, cu eliminarea totală a aerului în mod puternic, prin sugerea abdomenului.

Jill Johnson, inventatorul Oxycise, un program similar de slăbit bazat pe respirație spune: „Grăsimea este alcătuită din oxigen, carbon și hidrogen. Atunci când oxigenul pe care îl inspirăm găsește aceste molecule de grăsime, le transformă în dioxid de carbon și apă. Sângele ia dioxidul de carbon și-l redă plămânilor pentru a fi expirat. Astfel, cu cât folosim mai mult oxigen cu atât putem slăbi mai ușor. Exercițiile de respirat vor îmbunătăți metabolismul. Prin expirație contracți și mușchii abdominali, așa cum ai face abdomene la sol„.