Cum să slăbești peste 10 kilograme în 24 de ore

Apropo.ro / 19.11.2013, 13:20
Cum să slăbești peste 10 kilograme în 24 de ore
Ross Edgeley a dovedit că poți slăbi peste 10 kilograme în 24 de ore, în cadrul unui experiment unicat.

Ross Edgeley, în vârstă de 28 de ani, cercetător în domeniul sportiv a dovedit că îngrășarea nu are legătură cu grăsimea. El susține că nutriția și respectul de sine nu ar trebui să fie guvernate de scara kilogramelor dacă nu ții vreo dietă. Multe persoane devin, inconștienți, sclavii acestor măsurători considerate perfecte, iar dacă nu se apropie de idealul lor încep problemele cu respectul de sine, etc.

Intră pe vremea apropo pentru informații meteo detaliate

Ross a încercat pe pielea lui un experiment. Inițial a dorit să dea jos 14 kilograme în 24 de ore. Un experiment periculos care a fost făcut sub supravegherea medicilor.

Principalul său scop a fost acela de a pierde cât mai multă apă din organism. „Avem între 50 și 70 la sută apă în organism. La o greutate de 95 de kilograme persoana respectivă are un procentaj de 47,5 apă. Dacă pierzi prea multă devine periculos pentru tine, oragnele vitale își pot întrerupe activitatea și multe altele”, spune Ross.

experiment

În ziua experimentului, Ross nu a băut nici apă, pentru că asta voia să elimine. El și-a început ziua cu o baie caldă cu sare specială. A băut puțină apă condimentată cu diuretice (vitamina C, cafeină, rădăcini de păpădie). A făcut saună și a mers la sala de sport.

Din nefericire, Ross nu a reușit să dea jos cele 14 kilograme dorite, ci doar aproape 11. La terminarea experimentului, ce a dat jos a fost pus rapid înapoi doar după ce a consumat apă, vitamine și electroliți.