Cum să te comporti într-un loc de cazinou din România

Apropo.ro / 27.11.2020, 14:08
Cum să te comporti într-un loc de cazinou din România
Deși principalul motiv pentru care mergi la un cazinou este să te distrezi, trebuie să urmezi anumite reguli pentru a experimenta distracția maximă.

Atât site-urile de cazinouri online, cum ar fi NetBet pariuri, cât și cazinourile terestre necesită să aveți maniere bune pentru a coexista pașnic cu alți jucători.

Iată câteva reguli privind eticheta cazinoului pe care trebuie să le aveți înainte de a intra în orice cazinou terestru românesc.

1. Îmbracă-te corespunzător

Spre deosebire de cazinourile online care nu necesită să vă îmbrăcați într-o anumită manieră, cazinourile terestre au nevoie să vă îmbrăcați bine. Asta nu înseamnă să vizitați cel mai apropiat mall și să cumpărați cele mai scumpe haine, ci înseamnă pur și simplu să vă îmbrăcați după ocazie. Majoritatea jucătorilor de cazino preferă un tip de ținută semi-formală. Dacă sunteți un internațional care vizitează țara pentru prima dată, cel mai bine ar fi să găsiți o ținută care să vă facă să arătați ca un român. În acest fel, vă veți potrivi cu majoritatea jucătorilor.

2. Respectați ceilalți jucători și dealerul

Câștigarea sau pierderea te pot face uneori să te comporti grosolan. Dacă câștigi pariul, s-ar putea să fii supraexcitat și să joci jucători care pierd. Pe de altă parte, dacă slăbești, s-ar putea să te enervezi și să insulte alți jucători sau dealeri. Cu toate acestea, indiferent dacă ați pierdut sau ați câștigat, trebuie să fiți întotdeauna politicos față de ceilalți. Pentru a nu vă lăsa purtați, încercați să vă reduceți vocea dacă câștigați și rămâneți liniștiți dacă pierdeți.

3. Cunoașteți regulile de etichetă

Înainte de a începe să jucați orice joc într-un cazinou, este recomandabil să urmăriți câteva jocuri. În acest fel, veți învăța o etichetă care vă va ajuta să vă înțelegeți cu jucătorii. De asemenea, trebuie să cunoașteți pariurile minime și maxime pentru fiecare masă, deoarece acestea variază.

4. Stăpânește-ți jetoanele și știi cum să le manipulezi

Când jucați jocuri precum ruleta, dealerul vă oferă o culoare specifică a jetoanelor diferită de cea a altor jucători pentru a crea o distincție. Pentru a evita confuzia și furia, trebuie să vă concentrați pe fiecare rundă și să schimbați jetoanele între mâini și nu atunci când jucați.

5. Terminologia Master Casino

Stăpânirea jocului și îmbrăcarea adecvată pentru cazinou este vitală. Cu toate acestea, dacă nu știți cum să comunicați cu alți jucători, șederea dvs. la cazinou poate fi dificilă. De aceea, trebuie să lucrați la terminologia și vocabularul cazinoului și jocurilor de noroc. Acestea pot varia în funcție de țara de reședință. Dacă folosiți jargonul cazinoului și sunteți un începător, veți impresiona alți jucători care vă vor oferi cu ușurință ajutorul necesar de care aveți nevoie. De asemenea, poate crește calitatea experienței dvs. de cazino.

6. Știți cum să încasați

Când cumpărați jetoane, nu dați dealerului numerar; așezați-l pe masă în timp ce vă așezați. Odată ce dealerul dvs. schimbă banii pentru jetoane, concentrați-vă pe culoarea jetoanelor dvs. și unde doriți să le plasați. Cereți ajutor dealerului dacă nu știți cum să jucați sau dacă aveți nevoie de asistență. În acest fel, vă puteți salva de la pierderea pariurilor, deoarece ați plasat jetoanele într-un loc greșit.

Cuvinte finale

Cunoașterea regulilor oricărui joc și a etichetei sale este esențială pentru a menține pacea și a avea succes. Dacă rămâneți în mediul cazinoului ceva timp înainte de a începe să jucați vă poate ajuta să vă obișnuiți cu unele dintre aceste reguli.