Cum să te transformi din „gras” în „musculos”, în doar 5 ore (Video)

De: Gabriela Voicu / 08.02.2012, 13:44
Cum să te transformi din
Vrei să slăbești rapid, fără să renunți la alimentele și băuturile tale preferate? Un blogger britanic te învață cum să faci asta în 5 ore.

Industria „dietelor” este cotată la peste 60 de miliarde de dolari în America. Multe reclame se folosesc de pozele gen „înainte și după”, pentru a dovedi eficiența unui produs.

Blogger-ul „Furious Pete” vrea să atragă atenția asupra modului în care vă pot păcăli aceste fotografii „uluitoare” și arată că și el poate să fie în formă, în doar 5 ore, mâncând tot ce poftește.

„Furious Pete” ne învață să slăbim

Americanul a gasit soluția pentru a arăta musculos fără să petreacă luni întregi la sala de sport, relateaza Daily Mail.

Primul pas pe care îl recomandă Pete este să mergi la sală și să faci într-un timp scurt foarte multe exerciții, în așa fel încât vasele de sânge să devină rapid vizibile.

Apoi, este nevoie să mergi la solar, iar când ședința de bronzare se termină trebuie să te ungi cu ulei pe piept și pe brațe.

Ultima etapă este să faci fotografii în care vei arăta ca un adevarat culturist. Pentru acest lucru, foarte important este felul în care lumina cade pe trupul tău.

Între timp, el recomandă să consumi alimente și băuturi care în mod normal sunt evitate în diete, cum ar fi ciocolata cu lapte, chips-uri și bere. De altfel, clipul prezentat mai sus este mai mult decât explicativ, care cu siguranșă îți va fi util.