Cum să te trezeşti cu un păr impecabil dimineaţa

De: Cristiana Trifu / 22.02.2018, 17:29
Cum să te trezeşti cu un păr impecabil dimineaţa
Să te trezeşti dimineaţa cu o coafură impecabilă? Este posibil! Apelează cu încredere la câteva trucuri simple care vor face diferenţa!

Economiseşte minute preţioase dimineaţa şi descoperă ce poţi face pentru un păr mai uşor de aranjat!

Mizează pe o cască pentru duş

Este foarte uşor să îţi strici şuviţele netede când faci duş, înainte de culcare. Mizează pe o cască pentru duş pentru a menţine netedă textura părului şi a evita electrizarea.

Şamponul uscat, un aliat de încredere

Unul dintre cele mai populare trucuri de styling? Şamponul uscat este esenţial pentru a-ţi aranja mai uşor şi mai repede părul. Apelează la un şampon uscat pentru a crea mai multă textură. Produsul reimprospatează coafura şi absoarbe excesul de sebum.

Foloseşte un prosop cu microfibre

Prosoapele cu microfibre absorb apa din păr mai bine şi îl usucă mai repede. În plus, acestea diminuează ruperea firelor de păr. Ele sunt potrivite persoanelor cu părul ondulat deoarece diminuează electrizarea părului.

Aplică ulei de păr peste noapte

Un ulei de păr lăsat să acţioneze peste noapte funcţionează asemeni unui adevărat tratament de hidratare. Un astfel de produs hrăneşte şi protejează părul. Rezultatul? Un păr neted, extra-lucios!

Introdu în rutina de îngrijire un primer pentru styling

Primerul pentru styling face părul mai uşor de coafat şi mai neted. Uniformizează structura firului de păr, iar produsele de styling se vor aşeza mai bine. Acesta se aplică pe lungimi şi pe vârfuri şi se distribuie prin pieptănare. Cea mai bună parte? Îţi va uşura considerabil procesul de coafare! Cu ajutorul acestui produs părul devine mai uşor de coafat şi mai neted.