Cum să-ți creezi o iubită falsă pe Facebook

De: Gabriela Voicu / 18.01.2013, 16:30
Cum să-ți creezi o iubită falsă pe Facebook
Valentine's Day se apropie si probabil ca nu vrei ca statusul tau de pe Facebook sa fie "single" in aceasta zi...

De Valentine’s Day, când toți prietenii tăi vor fi cuplați, nu vei vrea să fii tu printre puținii al cărui status de pe Facebook va rămâne „single”.

Nici nu prea poți să îți inventezi pur și simplu o iubită, pentru că la un moment dat sigur te vei da de gol, așa cum ai mai făcut…

Cum o poți scoate la capăt? Simplu – lași tehnologia să te ajute! Înregistrează-te pe NamoroFake.com, iar pentru 40 de dolari îți poți „cumpăra” o iubită falsă pentru Facebook.

Site-ul brazilian poate genera un profil de Facebook fals (al iubitei tale imaginare), care să arate ca unul obișnuit – plin cu comentarii și statusuri care cuprind o perioadă de 30 de ani.

Cât costă o iubită falsă pe Facebook

Planul va părea perfect și tot ce poți spera este ca cineva să nu vrea să te vadă în poze alături de noua ta „iubită” – pentru asta va trebui să te descurci folosind Photoshop.

Disperarea de a avea o relație nu trebuie să fie, însă, singurul motiv pentru a utiliza site-ul. Acesta te poate ajuta și dacă vrei să îți faci geloasă fosta iubită sau să scapi de gura lumii care te tot preseaza să începi o relație.

Din păcate, site-ul creează momentan doar iubite false, nu și iubiți, dar brazilienii promit că le vor ajuta și pe femeile singure în curând.