Cum să-ţi faci unghiile de Sărbători: manichiuri în nuanţe îndrăzneţe şi irezistibile – FOTO

De: Cristiana Trifu / 29.11.2017, 17:16
Cum să-ţi faci unghiile de Sărbători: manichiuri în nuanţe îndrăzneţe şi irezistibile - FOTO
Jessica Cosmetics colorează sezonul festiv în nuanţe îndrăzneţe şi irezistibile. Acum poţi străluci fără limită cu noile kituri-cadou create special pentru sărbătorile de iarnă: Slip Into Sparkles, Phenom Holiday şi Candy Cane.

Strălucirea este cuvântul de ordine în această perioadă! Cu o formulă eco-friendly şi 100% cruelty fre, lacurile de unghii Jessica sunt sunt un must-have pentru o manichiură rezistentă şi atrăgătoare!

Slip Into Sparkles
Ţi-ai pregătit outfiturile pentru Crăciun şi Revelion? Kitul în ediţie limitată Slip Into Sparkles adaugă şi mai multă sclipire look-ului tău! Acesta conţine o o ojă metalică şi un gel de unghii din colecţia GELeration. Duo-ul perfect pentru zilele în care vrei să impresionezi. Gelul de unghii semipermanent GELeration oferă rezistenţă şi strălucire, fără să afecteze integritatea şi sănătatea unghiilor!

Phenom  Holiday
Kit-ul Holiday Phenom este propunerea ideală pentru iubitoarele de manichiuri rezistente şi sofisticate. Conţine un tratament de întreţinere – REWARD, un lac de unghii şi un top – Finale Shine din colecţia Phenom.

REWARD este un tratament destinat unghiilor normale. Îmbogăţit cu plante naturale şi antioxidanţi, cu vitaminele A, C si E, acest produs menţine sănătatea, rezistenţa şi flexibilitatea unghiilor. Lacurile de unghii Phenom Vivid Color oferă rezistenţă îndelungată şi strălucire intensă.

Candy Cane
Cinci nuanţe glittery îţi vor colora Crăciunul ţie şi persoanelor dragi. Ambalajul de sărbătoare, candy cane, îl face cadoul potrivit de pus sub brad. Străluceşte!
Nu există „prea mult răsfăţ” atunci când vine vorba de manichiura ta. Anul acesta de Sărbători, oferă-le celor dragi, dar şi ţie, kiturile-cadou Jessica Cosmetics. Lasă puţină strălucire în urma ta oriunde mergi cu o  manichiură de vis!

Jessica Cosmetics este un brand de renume în industria unghiilor naturale. Compania are reprezentanţe în mai mult de 60 de ţări. Sistemul de înfrumuseţare a unghiilor adus la viaţă de Jessica Vartoughian porneste de la premiza că aşa cum există diverse tipuri de piele şi de păr, şi unghiile sunt de mai multe tipuri: normale, uscate, deteriorate şi casante şi fiecare necesită o îngrijire adecvată.