Cum să-ți ferești „bijuteriile de familie” de radiații

De: Marian Andrei / 04.12.2013, 16:30
Cum să-ți ferești
Japonezii s-au aflat întotdeauna în plutonul fruntaș atunci când a fost vorba de tendințe noi și inovatoare, dar și ciudate, în modă, așa că recenta tragedie de la Fukushima nu se putea să nu fie monetizată.

Așa că nimeni nu ar trebui să fie surprins de invenția celor de la Yamamoto Corporation: lenjeria antiradiație.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Lenjeria este făcută dintr-un cauciuc special conceput pentru a bloca radiațiile din apa contaminată de scurgerile radioactive ale centralei nucleare Fukushima. Pusă în vânzare cu prețul de 105.000 yeni (aproximativ 750 de euro), lenjeria garantează blocarea aproape în totalitate a razelor beta.

Dacă nu vreți să intrați în apă dar aveți treabă prin zonă, compania oferă, pentru doar 80.850 yeni (580 euro) o pereche de „chiloți de plumb”. Aceștia vă protejează organele genitale (de fapt întreaga parte de jos a abdomenului) de radiațiile gama. Protecția „bijuteriilor de familie” este asigurată 100%, chiar dacă lenjeria cîntărește 3 kilograme și jumătate.

Și chiar dacă vi se pare ciudat, aceste articole chiar au căutare, mai ales în rândul celor care sunt obligați să muncească în zona Fukushima.