Cum scapam de kilogramele in plus

Apropo.ro / 18.04.2008, 12:00
Cum scapam de kilogramele in plus
Cu siguranta, vacanta de Paste nu este perioada ideala pentru a ne ocupa de mentinerea siluetei, iar cei mai multi dintre noi ne "trezim" la sfarsitul acesteia ca suntem un pic mai plinuti.

Cu siguranta, vacanta de Paste nu este perioada ideala pentru a ne ocupa de mentinerea siluetei, iar cei mai multi dintre noi ne "trezim" la sfarsitul acesteia ca suntem un pic mai plinuti.

Realizam ca avem un kilogram-doua in plus si cautam cea mai rapida metoda pentru a ne recapata rapid forma.

Daca bugetul iti permite poti incerca unele cluburi de fitness (IDM Club, Tenis Club Bucuresti) in care accesul in zona exclusiva este rezervat doar membrilor, fiind restrictionat electronic, iar parcarea este pazita si gratuita.

Pe langa sala de fitness, aici, mai puteti incerca si alte activitati precum aerobic, piscina, jacuzzi, sauna, baie de aburi, ultraviolete, vestiare si dusuri individuale, garderoba, zona de relaxare, sali de bowling, biliard, snooker, tenis de masa, restaurant, bar si loc de joaca pentru copii.

In schimb, daca doriti o activitate mai putin costisitoare, poti strange mai multi prieteni cu care poti inchiria unul dintre terenurile de fotbal (Complexul Sportiv Mazicon, Daimon Sport Club.ro, Teren de Fotbal, Robert Arena) sau de tenis de camp (Tenis Club, Daimon Sport Club, Club Romania de Maine).

Alte activitati recreative sunt biliardul (Club Texas , Fun Land Romania), bowling-ul (Play Planet, Club Texas, Fun Land Romania) sau tenisul de masa (Daas Club, Saria Club, Club Miramar), iar iubitorii inotului pot alege sa mearga la piscina (Club Miramar, World Champions Club.ro, Tenis Club).

Iata lista completa a activitatilor de recreere:

sali de fitness (www.sariaclub.ro, www.mazicon.ro, www.tenisclub.ro, www.daimonsportclub.ro, www.olimpiafitnessfun.ro, www.clubmiramar.ro)

terenuri de fotbal (www.mazicon.ro, www.tenisclub.ro, www.daimonsportclub.ro, www.terenfotbal.ro, www.robertarena.ro)

tenis de camp (www.mazicon.ro, www.tenisclub.ro, www.daimonsportclub.ro, www.clubromaniademaine.ro)

tenis de masa (www.daasclub.ro, www.sariaclub.ro, www.clubmiramar.ro, www.mazicon.ro, www.idmclub.ro, www.tenisclub.ro, www.clubtexas.ro)

billiard (www.mazicon.ro, www.clubmiramar.ro , www.idmclub.ro , www.under-world.ro, www.kingsclub.ro, www.clubtexas.ro , www.funlandromania.ro)

bowling (www.bowling.com.ro, www.clubtexas.ro, www.funlandromania.ro, www.idmclub.ro)

sauna (www.sariaclub.ro, www.idmclub.ro, www.veramed.ro, www.worldchampionsclub.ro, www.essenzaclub.ro)

piscine (www.clubmiramar.ro, www.worldchampionsclub.ro, www.tenisclub.ro, www.idmclub.ro, www.worldclass.ro)

Viziteaza sectiunea de Paste!