Cum scapi de cancer cu urină de vacă virgină

De: Marian Andrei / 15.01.2014, 11:00
Cum scapi de cancer cu urină de vacă virgină
Tot mai mulți credincioși hindu susțin că băutul unui pahar de urină proaspătă de vacă te vindecă de foarte multe boli, inclusiv de cancer.

Hindușii consideră că vacile sunt animale sfânt iar urina acestora are proprietăți curative „divine”.

Jairam Singhal, în vârstă de 42 de ani, spune că bea urină de vacă de peste 10 ani și poate certifica beneficiile acesteia pentru sănătate.

„Am avut diabet, dar de când am început să beau urină de vacă nivelul glicemiei este sub control”, spune Jairam.

La ferma DD Singhal din orașul indian Agra, în fiecare dimineață sute de oameni stau la coada pentru a căpăta câte un pahar din miraculoasa băutură.

Proprietarul spune că spre deosebire de acum câțiva ani, numărul celor care vin să bea urină a crescut semnificativ, între care mulți bolnavi de cancer.

Potrivit unei campanii susținute de liderii spirituali hinduși, urina de vacă, mai ales de la animalele virgine, tratează și previne cancerul, diabetul, diverse tumori, tuberculoza, problemele digestive și multe alte boli. Ba chiar se spune că aceasta este unicul tratament pentru tratarea cu rezultate a… cheliei.

„Două lucruri sunt pure în acest univers”, spune Ramesh Gupta, un preot hindus. „Apele Gangelui și urina vacii sfânte. Nimeni nu trebuie să se îndoiască de efectele sale benefice asupra corpului omenesc. Este un dar divin de la Dumnezeu”.

Pentru a avea însă efect, atenționează Gupta, vaca trebuie să fie virgină iar recoltarea urinei trebuie să fie făcută înainte de răsăritul soarelui.