Cum scapi de kilogramele în plus acumulate de sărbători

Apropo.ro / 06.01.2014, 12:30
Cum scapi de kilogramele în plus acumulate de sărbători
Actrița Gwyneth Paltrow a pregătit împreună cu nutriționistul Alejandro Junger un meniu de detoxifiere pentru cei care au acumulat kilograme în plus de sărbători.

Am creat rețete de detoxifiere care nu vă vor face să vă simțiți înfrigurați sau flămânzi în lunile de iarnă, cu ajutorul doctorului Alejandro Junger, specialist pe acest subiect„, a spus Gwyneth Paltrow.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Printre trucurile de detoxifiere în perioada rece, Gwyneth și echipa sa recomandă folosirea șosetelor și a papucilor în casă, băile fierbinți, hainele călduroase și înlocuirea sucurilor reci cu supe calde.

Vedeta în vârstă de 41 de ani a realizat un meniu de detoxifiere de trei zile care, spune ea, are „orientări și restricții mai detașate” decât meniurile anterioare, dar, cu toate acestea, reușeste să evite „lactatele, glutenul, crustaceele, alimentele procesate (inclusiv produsele din soia), legumele (cartofi, roșii, ardei și vinete), condimentele, zahărul, alcoolul, cofeina și băuturile carbogazoase”.

pui cu brocoli

Pui cu brocoli

De asemenea, actrița recomandă ca înainte de prima masă să se consume un pahar de apă cu lămâie la temperatura camerei și un ceai de plante, după care o supă de morcovi pentru mesele principale, precum și pui fiert cu broccoli, somon în nucă de cocos și quinoa cu dovleac japonez Kabocha. Pentru gustări, actrița recomandă diferite tipuri de nuci.

Citește mai multe detalii despre dieta de detoxifiere recomandată de Gwyneth Paltrow, pe Mediafax.ro