Cum se distrează Daniela Gyorfi în America!

De: Cătălina Matei / 01.02.2014, 08:00


Cum se distrează Daniela Gyorfi în America!
Până pe 9 martie, Daniela Gyorfi, Lorenna, trupa Autentic şi se află în turneu în America şi Canada.

Turneul este organizat de baietii din trupa Autentic, Denis si Catalin, si se numeste „Asta-i chef ca la romani”.

“La jumatatea lunii ianuarie, cand au ajuns in America, prima oprire fiind la Miami, fetele, colegele noastre, Daniela si Lorenna, au vrut de la aeroport direct la mall, sa faca shopping. Dupa ce au ajuns, trei zile am fost cu totii la mall, de dimineata pana seara. Se inchideau magazinele cu noi! Ne simtim bine la spectacole, romanii din America ne primesc cu bratele deschise! Avand in vedere echipa cu care suntem in turneu, distractia e maxima!”, spune Catalin Bota, membrul trupei Autentic.


 
In South Beach Miami nu au ratat ocazia de a vedea opulenta casa a lui Versace de pe Ocean Drive, la Washington au primit la spectacol un tort cu harta Romaniei si, in prelungire, cu cea a Basarabiei, iar in Hollywood Florida au luat masa acasa la celebra Carmen Harra, care dupa ce i-a vazut la spectacol in Miami a avut placerea sa-i invite la ea acasa. “Carmen Harra este foarte de treaba si amabila. Dupa ce a venit la noi la spectacolul de la Miami, ne-a invitat a doua zi sa luam masa la ea acasa. A fost o gazda extrem de primitoare si ne-a rasfatat cu o masa copioasa, cu fel si fel de bunatati, printre care oua umplute, conopida pane, fripturi, snitele, salata de boeuf si alte minunatii culinare”, a mai spus Catalin Bota de la Autentic.


 
. Nimeni nu s-a putut abtine de la atatea bunatati, nici macar Daniela Gyorfi care ar fi vrut sa tina in continuare cura de slabire, dar n-a mai reusit. “Gazda noastra din Canada ne-a pregatit ciorba de perisoare, ardei umpluti, friptura, vinete. Daniela ne certa si ne spunea sa nu  mai mancam atat ca ne facem cat casa si ca ea vrea sa tina cura de slabire, dar cand s-a asezat mancarea pe masa si mirosea atat de bine, a cedat si a gustat si ea din toate”, a spus unul dintre organizatorii turneului, Catalin din trupa Autentic.