Cum se fereşte Ellie White de soare?

De: Nicoleta Nicolae / 17.08.2013, 08:00
Cum se fereşte Ellie White de soare?
Artista acordă o mare atenţie protecţiei solare atunci când merge la plajă. Şi a găsit o metodă numai bună pentru a-şi proteja pielea.

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:3169:”

De fiecare dată când merge la plajă, Ellie are grijă să aplice pe ten o cremă cu factor de protecţie 50, iar pe corp o cremă cu factor 30. De la un timp însă a descoperit o serie de metode naturiste şi produse bio care vin să protejeze pielea împotriva arsurilor şi a îmbătrânirii premature cauzate de expunerea la soare.

„Am în primul rând grijă să mă hidratez. Beau apă, dar consum şi fructe şi legume bogate în vitamine, precum citrice, pepene, piersici, caise, morcovi, banane. În plus, beau ceaiuri de gălbenele, păpădie şi urzică. Sunt foarte bune pentru că protejează pielea de razele ultraviolete. Cea mai eficientă metodă preventivă este uleiul de cătină pe care îl iau cu pastile de coenzima Q10. Uleiul este foarte bun pentru că regenerează celulele pielii, are acţiune antioxidantă şi reglează metabolismul în general. Este bun şi după plajă în situaţia în care ţi s-a înroşit foarte tare pielea. Îl aplici pe zonele cu probleme şi are efect antiinflamator”, declară Ellie White. Tratamentele naturiste urmate au ferit-o pe artistă de probleme vara aceasta. La aceste produse a apelat şi atunci a realizat o recentă şedinţă foto la malul mării pentru care a trebuit să stea sub razele soarelui timp de cinci ore, începând cu răsăritul soarelui.

„;}}

Tags: