Cum se hidratează Cream? Uite ce-şi pune pe faţă cântăreaţa!

Redacția / 30.01.2015, 12:03
Cum se hidratează Cream? Uite ce-şi pune pe faţă cântăreaţa!
Claudia Pavel alias Cream are grijă de aspectul său fizic folosind un truc de beauty învăţat de la mama ei.
Chiar şi atunci când este în America şi simte nevoia să-şi hidrateze pielea, artista foloseşte o mască de faţă homemade preparată din ulei de măsline, ulei de argan şi o fiolă de vitamina C. 
 
“Îmi place să mă grijă de tenul meu şi la capitolul hidratare folosesc o mască pe care o ştiu de la mama mea. Aceasta se prepară din ulei de măsline, ulei de argan şi o fiolă de vitamina C. Se amestecă toate ingredientele şi se aplică masca pe faţă”, spune Cream, care pregăteşte proiecte frumoase pentru admiratorii săi.
 
Foto: Facebook
 
Atunci când vine vorba de detoxifiere şi de întreţinere corporală, Claudia este adepta curelor de salate, a  smoothie-urilor de fructe şi legume şi a supelor. “Fac cure de detoxifiere care durează în jur de o săptămână sau de 3-4 zile, după caz. De obicei fac o cură de verdeaţă, adică mănânc multe salate şi tot ce este verde, beau smoothie de fructe, legume, cu spirulină, supe de legume. Nu pot să fac detox doar cu sucuri de fructe şi de legume, trebuie să mănânc şi ceva solid”, a mai adăugat artista.