Cum se iubeşte în „Pariu cu viaţa”?

De: Cătălina Matei / 18.03.2013, 11:14
Cum se iubeşte în
Serialul ”Pariu cu viaţa” de la PRO TV a ajuns la al patrulea sezon şi are deja sute de mii de fani. Alina, Dorian, Cristina, Vlad, Sore şi Rapha, alături de toţi ceilaţi colegi din LaLa Band, au reuşit să treacă de micul ecran şi să le arate adolescenţilor cum se trăieşte, cum se iubeşte şi cum se greşeşte atunci când eşti la vârsta marilor speranţe.

Alina Eremia şi Dorian Popa, prinşi într-un triunghi amoros

– În noul sezon, personajele voastre formează un adevărat triunghi amoros, alături de Liviu. Care vor fi momentele de suspans în această „formă geometrică”?
Alina: Pentru Ioana, Liviu şi Andrei sunt două lucruri diferite, dar în permanenţă legătura, pentru că nu poate fi fericită lângă Liviu pe de-o parte, iar pe de altă parte îi este greu să treacă peste greşeala lui Andrei şi să îl ierte, deşi nu l-a uitat. Şi, din această situaţie încurcată, se nasc momente de tensiune, dar care au o notă de umor, pentru că drumurile celor trei se intersectează des şi în împrejurări care îi pun într-o situaţie dificilă.
Dorian: Momentele nu am să vi le spun, încât vreau să vă ţin curioşi, ca să ne urmăriţi şi să savuraţi „surprizele” de această natură. Vă pot spune însă că Ioana este foarte supărată pe Andrei şi, după cum ştim, în acelaşi timp e foarte încăpăţânată. Liviu nu se lăsa nici el mai prejos, iar Andrei este clar că nu va renunţa la ea pentru nimic. De aici, momente pline de suspans.

– În viaţa reală, aţi fost vreodată puşi în această relaţie?
Alina: Din fericire, şi spun din fericire, pentru că, din perspectiva Ioanei, nu e deloc uşor, nu am fost implicată într-un triunghi amoros şi, sincer, nu mi-aş dori.
Dorian: Consider că şi dacă am fi fost puşi, ar fi diplomat să nu vorbim despre o asemenea situaţie.

– Alina, cât de flatant e pentru o tânără domnişoară să fie curtata de doi băieţi?
Bineînţeles că este flatant să ai parte de atenţie din două direcţii, şi orice fata s-ar simţi bine până la un anumit punct, când lucrurile iau o întorsătură mai nefericită şi cineva ajunge să fie rănit.

– Aveţi deja mulţi fani. Primiţi mesaje de dragoste pe Facebook sau scrisorele de la admiratori?
Dorian: Da, primim, iar metodele de abordare şi de exprimare sunt extraordinar de haioase. Nu pot să nu vă spun cel mai drăguţ mesaj pe care l-am citit chiar şi în timpul concertului, la microfon, încât a fost un bileţel aruncat pe scenă, la Târgu Mureş. Zicea aşa : „Dorian, dacă ai nevoie de iubită, sună la numărul 07xxx , este mătuşa mea!”.

– Care au fost cele mai haioase / interesante cadouri pe care le-aţi primit?
Alina: Fanii noştri sunt foarte atenţi la fiecare concert şi se pregătesc cu cadouri, unele făcute manual, şi chiar sunt de admirat pentru că muncesc atât de mult să ne bucure. Primim colaje cu diverse poze, scriu poezii despre noi, ne dau tot felul de jucării confecţionate de ei.
Dorian: Cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată, sper că fana care mi l-a dăruit să citească articolul, a fost o ganteră de 1 kg pe care o port cu mine la fiecare concert!

– Ce sfaturi le daţi celor care îşi încep acum adolescenţa?
Alina: Sfatul meu este să fie ei însuşi, să nu îşi piardă originalitatea,pentru că cel mai important este să te simţi bine în pielea ta.
Dorian: Să urmărească serialul, încât în cadrul acestuia încercam să surprindem mai toate situaţiile din viaţa unui adolescent, cu bune şi cu rele.

– Cât de important a fost anturajul pentru voi?
Alina: Anturajul joacă un rol important, pentru că eşti influenţat de exemplele din jurul tău, mai ales în adolescenţă. Trebuie să ştii să îţi alegi bine oamenii care te înconjoară.
Dorian: Anturajul este foarte important pentru oricare tânăr în formare, mai ales dacă timpul petrecut cu anturajul este mai mult decât cu familia. Este foarte important să discerni răul de bine şi să nu laşi anturajul să îţi tragă visele în jos.

Cristina şi Vlad se iubesc… non-stop!

– Atât în serial cât şi în afară platoului de filmare voi formaţi un cuplu stabil. Cât de uşor / greu vă este să jucaţi împreună?
Cristina: „Greu” nici nu se pune problema. Este o plăcere să jucăm secvenţe împreună la fel de mult cum este o plăcere să fim împreună şi să ieşim prin parc! O facem cu mare drag şi faptul că suntem un cuplu şi în viaţa reală ne uşurează munca.

– Dar atunci când va mai ciondăniţi?
Vlad: Eee… când ne mai ciondănim (foarte rar) e mai complicat, mai ales atunci când avem de jucat secvenţe în care suntem fericiţi şi ne super iubim aşa că, de fiecare dată, ne clarificăm lucrurile înainte de filmare.

– Cum a început relaţia voastră? Faptul că personajele voastre formează un cuplu în serial a contribuit şi el la apropierea voastră?
Vlad: Relaţia noastră a început în faţa camerelor de filmat formând un cuplu în serial. Pentru că personajele noastre trăiesc o poveste de dragoste, am început să ne înţelegem foarte bine şi în viaţa reală, ne-am împrietenit, apoi ne-am apropiat. Acum suntem mai fericiţi ca niciodată!

– Criss, atât tu cât şi personajul tău sunteţi la prima dragoste. Ce sfat le dai adolescentelor care te urmăresc în ce priveşte prima lor relaţie?
Să viseze întotdeauna la Făt-Frumos pentru că el chiar există. Vlad este unul dintre ei. În iubire este frumos să împarţi, să laşi de la tine şi să creşti alături de persoana iubită. În felul acesta, cele două persoane devin un întreg.

– De altfel, în viaţa Ancăi apar schimbări importante: decide să plece de acasă şi să se mute cu iubitul ei. Tu ce crezi despre decizia Ancuţei?
Atunci când iubeşti faci şi nebunii că drept dovadă decizia Ancăi se a se muta cu Vlad o decizie care pe mine mă sperie puţin. Eu consider că încă nu e timpul şi tocmai pentru că ţin la relaţia noastră nu vreau să ardem etapele fireşti ale unei relaţii .Este foarter bine când ţi se face dor şi chiar dacă suntem despărţiţi câteva ore îmbrăţişările şi sărutul de revedere sunt aşa de dulci .Este perfect aşa cum suntem acum.

– Vlad, ce îţi place cel mai mult la Criss? Şi cum o răsfeţi?:)
Îmi place la ea cu totul… cu bune, cu rele. Cât despre răsfăţ, ce pot să zic… Noi ne alintăm unul pe celălalt şi ne răsfăţăm de multe ori cu mici atenţii. Eu îi dau flori, ea îmi dă sărutări.

– Ce vă place să faceţi în afară platoului de filmare?
Cristina: Să fim doar noi doi. Nu contează ce facem atâta timp când suntem noi doi! Pentru că că nu avem foarte mult timp liber, încercăm să profităm mergând la sală, la înot şi la filme.

Sore şi Rapha… şi-au spus „Adio”, dar rămân prieteni!

– La începutul anului, aţi anunţat pe Facebook că povestea voastră de dragoste s-a încheiat. Cum afectează acest lucru relaţia voastră de la filmări?
Sore: Relaţia profesională nu este afectată în nicio măsură pentru că am ştiut de la bun început să diferenţiem tipul de relaţie de acasă cu cel de la job. În plus, suntem foarte buni prieteni în continuare, avem gasca comună de amici deci ieşim împreună aproximativ la fel de mult ca înainte doar că acum nu mai suntem iubiţi.
Rapha: De la începutul relaţiei noastre am luat în considerare posibilitatea că, la un moment dat, ne vom despărţi şi în acelaşi timp vom lucra încă împreună, aşa că ne-am acomodat foarte bine cu situaţia şi nu avem nicio problemă la muncă.

– Credeţi că doi foşti iubiţi pot fi prieteni buni după ce au pus punct relaţiei?
Sore: Noi suntem exemplul că se poate!
Rapha: Suntem foarte buni prieteni, aşa am început şi ar fi fost păcat să pierdem o prietenie că a noastră.

– Cum evoluează personajele voastre în sezonul 4?
Sore: Sara redevine personajul negativ, pentru că intră într-o serie de evenimente marcante, care îi vor schimba viaţa, atât ei cât şi lui Cristi. Îmi doresc foarte mult ca fanii serialului să înveţe din experienţa Sarei şi să se ferească de tentaţiile vremii în care trăim.
Rapha: Cristi şi Sara vor întâmpina mari probleme în acest nou sezon. Probleme grave care le vor afecta relaţia

– Până acum, care a fost cea mai mare provocare pentru voi de când aţi intrat în acest proiect?
Sore: Întregul proiect a reprezentat şi reprezintă în continuare pentru mine o provocare pentru că joc un personaj total diferit de cum sunt eu în realitate iar asta îmi face o deosebită plăcere. Consider că orice actor îşi doreşte să facă un rol de compoziţie iar eu mă declar norocoasă că fac asta de 2 ani de zile. Sara este un exemplu de personaj care a trecut de-a lungul timpului prin experienţe marcante şi totuşi rămâne printre favoriţii publicului. Mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit în această călătorie minunată numită actorie!
Rapha: Cred că pentru toţi provocarea cea mai mare este să evoluezi pe zi ce trece şi acest lucru este foarte bun pentru că învăţăm de pe acum cu ce se mănâncă această meserie.

– Printre fanii voştri se număra foarte mulţi adolescenţi care vor să-şi înceapă o carieră în muzică. Ce sfat le-aţi da voi?
Sore: Să studieze mult, să încerce să se autodepăşească, să îşi găsească modele bune şi să aibă încredere în ei. Toţi avem steaua noastră.
Rapha: Să nu se lase doborâţi de părerile şi criticile celor din jur. Să facă ceea ce simt ei că este mai bine pentru carieră pe care vor să o urmeze

– Sore, după featuring-ul cu Mihai Ristea cu cine mai plănuieşti să cânţi? Sau vei lansa o piesă solo?
Deşi piesă cu Mihai este în topuri şi este foarte apreciată, voi lansa în luna mai un single solo, de vară, care cu siguranţă se va afla în playlisturile tuturor celor care doresc să se distreze şi să danseze în anotimpul cald. Îmi doresc să lansez în fiecare sezon câte o piesă şi de aceea sper că în curând să vă surprind cu mult aşteptatul duet cu Smiley. Când…rămâne de văzut!

– Rapha, ce faci tu în timpul liber? Care sunt plăcerile tale „vinovate”?
În perioada aceasta timpul meu liber înseamnă odihnă. Când simt că am avut destulă nu mai am timp liber şi tot aşa. Nici nu mai ştiu care sunt plăcerile mele vinovate, dar ritmul ăsta de viaţa îmi prieşte pentru că fac ce-mi place şi ce mi-am dorit.

Cătălina Matei