Cum se luptă cu canicula Natalia Selegean

De: Nicoleta Nicolae / 26.07.2015, 06:00
Cum se luptă cu canicula Natalia Selegean
Artista Natalia Selegean este o iubitoare a sezonului estival şi nu pierde nicio ocazie de a se bucura de căldură, soare şi mare. Cu toate astea, fosta X factoriţă nu se avântă să înfrunte soarele torid atunci când meteorologii anunţă caniculă, având câteva reguli stricte pe care le aplică, pentru ca a se simţi bine şi la 40 de grade.

“Primul şi cel mai important lucru de care ţin cont este hidratarea. Nu plec de acasă niciodată fără o sticlă de apă şi beau în jur de 3-4 litri pe zi. Tot la categoria hidratare intră şi spray-ul cu apă termală, pe care-l am tot timpul în geantă. Cu câteva pulverizări pe zi îmi răcoresc faţa şi îmi menţin tenul hidratat”, mărturiseşte artista.

În ceea ce priveşte vestimentaţia, şi aici trebuie să ţinem cont de câteva aspecte esenţiale pentru a ne simţi confortabil. “Aleg întotdeauna haine lejere, rochiţe, bluze largi, pantaloni scurţi, toate din materiale naturale. Este foarte important să alegeţi materiale de bună calitate, altfel pielea se va irita. Iar pentru a nu face insolaţie, pălăria este piesa de bază. De diferite culori şi diferite modele, pălăria chiar mi-a devenit un bun prieten, de care nu mă despart în zilele caniculare”, a mai adăugat Natalia.