Cum se menţine în formă actorul Petru Păun. Urmează cu stricteţe 7 reguli – FOTO

De: Cristiana Trifu / 08.05.2018, 14:42
Cum se menţine în formă actorul Petru Păun. Urmează cu stricteţe 7 reguli - FOTO
A captat atenţia încă de la prima apariţie în “Fructul oprit”, iar pe parcursul difuzării serialului la Antena 1, a reuşit să câştige numeroşi fani. Admirat pentru fizicul său, Petru Păun – carismaticul actor care îl interpretează pe Alex Iova în serialul Antenei 1, difuzat miercurea de la ora 20.00, are grijă să nu se abată de la câteva reguli importante care îl ajută să se menţină în formă.

La 16 ani a început să frecventeze sala de fitness, iar la 19 ani a ales să devină vegetarian. De-a lungul timpului, a urmat diverse studii care l-au ajutat să-şi susţină stilul adoptat, iar apoi a ajuns să dea mai departe cunoştinţele acumulate. Petru Păun, actorul care îi dă viaţă lui Alex Iova în “Fructul oprit”, are în vedere câteva lucruri esenţiale pentru o viaţă sănătoasă şi armonioasă.

“1. Respect perioadele de digestie ale fiecărei mese, în funcţie de cantitatea de mâncare şi de tipul de alimente consumate.
2. Nu mănânc dacă nu îmi este foame. Doar în cazul apei, o consum şi când nu îmi este sete.
3. Beau lichide doar înainte de masă cu 15-30 de minute. Niciodată în timpul mesei. Uneori la 30 de minute după masă, consum un ceai cald cu efect digestiv.
4. Nu mă supraalimentez. Mănânc puţin şi caut să mă concentrez pe alimente bogate în nutrienţi.
5. Nu sunt extremist sau radical. Îmi dau voie să mănânc şi alimente pe care nu le consider cele mai sănătoase, ca o formă de a evita să devin rigid, dar şi pentru a-mi aminti de ce nu mănânc acele alimente.
6. Consum doar sucuri din fructe, netratate termic.
7. Nu mă culc după ce am mâncat.”, spune actorul.