Cum se menține în formă Ana Baniciu (Poze)

De: Carmen Ulian / 10.04.2014, 16:40
Ana Baniciu se antrenează în fiecare zi la sala de fitness, cot la cot cu băieții din LaLa Band. Iată cum se menține în formă actrița.

Ana Baniciu se menține în formă prin sport și o alimentație sănătoasă. Deși practică din copilărie diferite sporturi, pasiunea pentru fitness i-a fost insuflată de băieții din LaLa Bând, pe când se aflau în turneele prin țară.

ana

De sală m-am apucat în urmă cu aproximativ un an, când ne aflăm în turneu cu LaLa Bând, și băieții din trupă, oriunde ne aflăm, căutau o sală și făceau sport! Totul a pornit de la micile curiozități, am început să îi întreb cum se lucrează la diferite aparate. Exercițiile la sală mi-au stârnit interesul atât mie, cât și Alinei și așa ne-am apucat de sală cot la cot cu băieții!„, povestește Ana Baniciu.

ana

Eu fac sport zilnic și a devenit încet, încet un mod de viață. Sala de sport mă binedispune și mă liniștește, pot să îmi vărs toată tensiunea și toți nervii acumulați în timpul zilei! :)) Sporturile mele preferate sunt înotul și pe timp de iarnă, schiul. Îmi place să merg și cu bicicletă, dar nu am una deocamdată, așa că mă rezum la bicicletele din sală„, spune Ana.

Odată cu venirea primăverii, Ana Baniciu a exclus din alimentație pâinea: „Consider că o alimentație echilibrată este foarte importantă! Nu-mi lipsesc din meniu alimentele sănătoase, supele, peștele, salatele, sucurile naturale… Am renunțat de o lună la tot ce înseamnă prăjeala și pâine și mă mândresc cu asta„, adăugă Ana.

ana