Cum se pregatesc oamenii pentru Apocalipsa din decembrie 2012

Apropo.ro / 11.01.2012, 09:34
Cum se pregatesc oamenii pentru Apocalipsa din decembrie 2012
Calendarul mayas se incheie la data de 21 decembrie 2012, numeroase persoane pregatindu-se pentru ceea ce ei considera Ziua Apocalipsei.

Sfarsitul calendarului mayas a alertat mai multa lume decat de obicei.

Numeroase comentarii de pe internet sustin ca „fenomenul 2012”, cum este intitulat, ar fi diferit, mayasii fiind recunoscuti pentru observatiile astronomice extraordinare si pentru precizia matematica iesita din comun.

Ingrijorarea este atat de mare incat NASA a creat o sectiune pe site-ul sau, unde demonteaza teoriile privind apocalipsa din 2012.

O tanara mama din Danemarca i-a scris omului de stiinta urmatoarele: „Sunt mama a unei fete si mai astept sa se nasca alta. Ieri m-am gandit sa ma sinucid inainte de decembrie 2012, impreuna cu copilul din burta, si sa o omor pe iubita mea fiica de 2 ani de teama trairii unei experiente precum distrugerea Pamantului”.

Nu suntem nebuni, traim vremuri infricosatoare. Familia mea vrea sa traiasca, trebuie sa fiu pregatit”, a declarat Steve Cramer, care a rezervat deja un loc intr-un buncar al lui Vicino. „E o investitie in viata”, a sustinut si Jason Hodge, tata a patru copii.

Citeste mai multe detalii despre apocalipsa din decembrie 2012, pe Mediafax