Cum se pregăteşte Gina Pistol înainte de filmările “Chefi la cuţite”

Apropo.ro / 16.07.2018, 12:25
Cum se pregăteşte Gina Pistol înainte de filmările “Chefi la cuţite”
După cinci sezoane “Chefi la cuţite” în care a fost alături de juraţi şi concurenţi în fiecare zi de filmare, Gina Pistol s-a întors pe platouri pentru o nouă rundă a show-ului culinar. Cel de-al şaselea sezon al emisiunii, ce se filmează chiar în aceste momente, impune o nouă rutină atât pentru juraţi, cât şi pentru frumoasa prezentatoare, ce mărturiseşte cum ţine pasul cu programul încărcat şi cum rezistă oboselii: “Îmi încarc bateriile cu porţii de fructe din cămara concurenţilor şi îmi încep mereu ziua cu o cafea foarte mare.” .

Gina îşi începe ziua cu câteva ore înainte de a ajunge în locaţie, fiind şi prima prezenţă de pe platouri: “Ajung prima şi plec ultima, pentru că înainte de orice filmare mă machiez, îmi aranjez părul şi stabilesc împreună cu stilistul ce outfit voi purta în ziua respectivă. Chefii sunt mai norocoşi, ei sunt gata mult mai repede.”  Totuşi, ce nu ştiu telespectatorii despre vedetă este că de-a lungul anilor a învăţat să îşi facă singură machiajul şi nu de multe ori se ocupă singură de retuş, chiar înainte de REC: “ Mă relaxează. Am câteva cosmetice preferate pe care le aduc cu mine pe platou.”. Printre ele se numără un balsam de buze hidratant, o pudră iluminatoare ce combate oboseala şi nuanţa preferată a unui ruj din propria ei linie de machiaj.

Fiecare zi începe într-un ritm relaxat, în ciuda faptului că de cele mai multe ori Gina se trezeşte dis-de-dimineaţă: “Programul meu începe în jurul orei 6-6:30, pentru că îmi place să îmi respect propria rutină: o cafea, un mic dejun sănătos şi câteva melodii bune care mă încarcă cu energie.” Cum rezistă prezentatoarea zilelor de filmare la foc continuu? “Deşi etapa jurizărilor pe nevăzute este cea mai obositoare pentru mine, ne ajută foarte mult că suntem o adevărată echipă şi ne distrăm foarte des în culise. Umorul te ajută să treci peste un program foarte încărcat. Cânt cu Sorin, organizez farse cu Florin şi…mai îmi fac câte un selfie cu Cătălin. ”, spune Gina.