Cum se relaxează concurenţii de la „Te cunosc de undeva!”, înainte să urce pe scena show-ului transformărilor

De: Alexandra Necsoiu / 12.10.2018, 15:15
Cum se relaxează concurenţii de la „Te cunosc de undeva!”, înainte să urce pe scena show-ului transformărilor
Înainte să urce pe scenă, la “Te cunosc de undeva!”, concurenţii transforming-show-ului prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, au parte de momente de relaxare. Mai exact, în cabinele lor, aceştia au parte de un masaj profesional realizat de Romeo Tudorache, un specialist care face această meserie de 12 ani de zile.

Cei mai mari fani ai masajului realizat de el sunt Romică Ţociu şi Jean de la Craiova, care nu ratează nici o ocazie să se lase pe mâinile lui. Singurul concurent care preferă să nu facă masaj înainte să urce pe scenă este Alin Gheorghişan. Dar ce preferinţe în privinţa masajului au concurenţii de la “Te cunosc de undeva!” ne spune chiar Romeo Tudorache.

“Romică Ţociu preferă reflexoterapia şi drenajul limfatic, Barbara Isasi, de la Mandinga, masajul decontracturant al spatelui, iar Carmen Rădulescu masajul cervical terapeutic. Alexandrei Velniciuc îi fac masaj pe scaun, presopunctură şi stretching la nivelul spatelui, lui Jean de la Craiova reflexoterapie şi un masaj indian al scalpului, iar lui Mihai Trăistariu masaj limfatic cu aparatul din perne de aer.  Anei Baniciu îi fac masaj pe scaun pentru spate, ca şi Ralukăi, şi masajul braţelor şi al antebraţelor, iar lui Connect-R îi fac deep tissue, un masaj în profunzime pe zona spatelui”, spune Romeo Tudorache. Acesta mai spune că cel mai proaspăt “pacient” al său de la “Te cunosc de undeva!” este Mihai Trăistariu, care n-a îndrăznit decât recent să apeleze la serviciile lui pentru că “a crezut că sunt maseurul personal al lui Jean”, spune Romeo, amuzat.

Sâmbătă aceasta, cei zece concurenţi vor urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!” cu noi şi spectaculoase transformări. Care sunt personajele pe care aceştia le vor interpreta, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi şi jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan.

 

 

Tags: