Cum se relaxează Cosmina Dobrotă, Katia din “Fructul oprit”

De: Alexandra Necsoiu / 07.11.2018, 14:44
Cum se relaxează Cosmina Dobrotă, Katia din “Fructul oprit”
Îndrăgita actriţă Cosmina Dobrotă, care o interpretează pe Katia în serialul “Fructul oprit”, este invitata emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza astăzi de la 17.30 la Happy Channel. În cadrul ediţiei, aceasta vorbeşte şi despre activitatea care serveşte drept terapie pentru ea şi reuşeşte s-o relaxeze.

Un interviu complex format din 61 de întrebări de la echipa “CulTOUR” pentru Cosmina Dobrotă, menit ca telespectatorii s-o cunoască mai bine pe actriţa care îi dă viaţă Katiei în serialul “Fructul oprit”. În ediţia care se va difuza astăzi de la 17.30 la Happy Channel, aceasta îşi aminteşte că actoria s-a regăsit printre alegerile ei încă din perioada copilăriei.“Am avut mai multe etape. Am vrut să mă fac pompier, am vrut şi preşedinte de ţară, dar m-am oprit la ultima, la actorie”, recunoaşte ea.

Atunci când timpul îi permite, Cosmina îmbină întâlnirile cu prietenele cu vizitele la shopping. ”Shoppingul e terapie. Îmi place să vorbesc cu vânzătoarele, cu unele (la care merg constant) m-am şi împrietenit, că de asta spun că e terapie. Mereu vorbesc cu prietenele şi zic: “Noi mergem la cumpărături, aşa compulsiv, pentru că nu avem timp să ne întâlnim cu prietenii”. Şi aşa vânzătoarele sunt amabile tot timpul, trebuie să-ţi răspundă frumos, găseşti nişte prieteni de încredere în ele. Pierd mult timp la cumpărături”, povesteşte, uşor amuzată, îndrăgita actriţă.